Connect with us

Social

Polițist local din Zalău, acuzat de tentativă de viol

După ce ar fi amendat-o de mai multe ori pe motive puerile, omul legii ar fi dorit… pace, ca până la urmă s-a tranformat într-o… agresiune sexuală

În perioada în care Zalăul s-a aflat în scenariul roșu, angajații unui bar din municipiu au fost iritați la culme de polițiștii locali, care ar fi căutat nod în papură de mai multe ori.

Oamenii legii au aplicat amenzi pentru diferite pretexte. În luna decembrie, o angajată a barului a fost amendată pentru că din local s-ar fi auzit prea multă gălăgie. După doar câteva zile, același poliţist local a aplicat o nouă sancțiune, pentru simplul fapt că terasa localului era deschisă, deși acest lucru nu ar fi încălcat legea.

“Într-o singură zi, am primit o amendă de 7.000 de lei”, spune barmanița Estera Marc.

De atunci, între barmaniță și Poliția Locală a început un adevărat război, care recent și-a consumat un nou episod…

Polițistul local ar fi mers la bar pentru a se împăca cu femeia pe care o amendase. Ca să își arate bunele intenții, omul legii ar fi mers la local cu un tort!

După unele discuții cu femeia, polițistul s-ar cam fi înfierbântat, iar la un moment dat ar fi devenit recalcitrant. Ba, chiar ar fi început să jignească clienții, “pentru că el este inspector superior și își permite”, după cum se lăuda oamenilor prezenți.

Povestea a continuat… Polițistul local, care venise “afumat” bine, i-a cerut femeii să meargă la baie, ca să poată vorbi mai bine. Acolo, însă, bărbatul în uniformă ar fi agresat-o sexual pe femeie.

A început să mă pipăie, să mă abuzeze sexual, să mă şantajeze sexual. I-am cerut să părăsească localul şi să meargă acasă“, a spus Estera Marc pentru Observator.

Distracția polițistului local va fi foarte scumpă, deoarece omul legii este acum cercetat pentru tentativă de viol.

 “În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de viol, iar poliţiştii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu“, a menționat Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Social