Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal, specialistul golurilor rapide în Liga 1!

Sălăjeanul a marcat din nou în debut de joc, când cronometrul încă nu depăși-se minutul 1. Liviu Antal a deschis scorul în Gaz Metan – UTA, în secunda 43, după ce acum trei săptămâni a marcat în secunda 27, la partda dintre Academica Clinceni și UTA

Liviu Antal s-a acomodat foarte repede la UTA, echipă pentru care a bifat 10 meciuri în acest retur de campionat. Sălăjeanul a și început să marcheze goluri importante pentru arădeni și deja are două reușite. Șimleuanul s-a specializat în a marca goluri rapide, astfel că după ce a marcat la Clinceni, în secunda 27, sâmbătă, a înscris din nou pentru UTA, în deplasarea de la Gaz Metan, în secunda 43.

La o minge în adâncime, Antal s-a strecurat printre doi adversari și a trimis balonul pe lângă portarul Buzbuchi, care a ieșit greșit dintre buturi. 

Faza din secunda 43, când Liviu Antal a deschis scorul la Mediaș

Nu știu dacă am devenit neapărat un specialist al golurilor rapide, pur și simplu îmi pun calitățile în slujba echipei. Într-adevăr, se poate spune că experiența acumulată mă ajută să anticipez puțin astfel de faze, să fiu acolo unde este mingea și să profit de orice eroare a adversarilor. Dar, cel mai mult mă interesează ca reușitele mele să se transforme în puncte, iar asta înseamnă că trebuie să-mi fac și în rest treaba, chiar și pe faza defensivă dacă situația o cere. Pe lângă gol, mă mai bucură faptul că stau din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic și răspund prezent când se apelează la mine”, a declarat Liviu Antal, pentru Sport Arad.

UTA a reușit să câștige cu 2 – 1 în deplasarea de la Gaz Metan și este pe locul 7, la doar 3 puncte de ultima poziție ce duce în play-off. În ce privește lupta pentru calificarea în faza superioară a campionatului, Liviu Antal este mai rezervat și spune că echipa sa trebuie să se concentreze pe obiectivul pe care îl are de îndeplinit.

Nu cred că e cazul să vorbim mereu de play-off după câte o victorie, ci să ne vedem de drumul nostru și obiectivul fixat pentru acest sezon. Ca și echipă nou-promovată, eu zic că e important să rămânem în Liga la finalul acestui campionat, să ne legăm foarte mult ca echipă și la anul, dacă se poate, să ne impunem un obiectiv mai important. Să nu uităm că numai în această am venit la echipă 6-7 jucători noi, nu poți face o echipă în adevăratul sens al cuvântului într-o lună, două. Laszlo Balint lucrează bine cu noi, dar nu poate face minuni, trebuie parcurse niște etape. Victoria de azi e foarte importantă, ne dă încrederea să muncim și mai mult și mai bine și să abordăm la victorie și meciurile ce urmează, indiferent de adversari”, a mai spus Liviu Antal.

Sursa foto: Gaz Metan Mediaș

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL