Connect with us

HANDBAL

Raluca Kelemen, şanse mari să continue la HC Zalău

”Portărița” se află la final de contract, însă conducerea i-a propus prelungirea și pentru sezonul următor, handbalista având termen să se decidă până săptămâna viitoare

La final de contract  cu HC Zalău se află şi “portăriţa” Raluca Kelemen, care are şanse mari să continue la Zalău şi din sezonul viitor.

“Portăriţa” a primit o propunere de prelungire a contractului şi va trebui să se decidă până săptămâna viitoare.

Raluca Kelemen este una dintre cele mai vechi componente de la HC Zalău. A juns sub Meseş încă din timpul junioratului, în vara anului 2017 şi a crescut în evoluţii în tricoul Zalăului, fiind convocată şi la naţionala de tineret în urmă cu 3 ani.

Chiar dacă sunt şi alte jucătoare la final de contract, antrenorul Gheorghe Tadici spune că nu vor fi multe plecări de la echipă la final de campionat. “Una sau maxim două jucătoare vor pleca”, a precizat tehnicianul.

“În proporţie de 90%, până săptămâna viitoare va semna şi Kelemen prelungirea contractului. Singura problemă care s-a pus a fost dacă ea semnează o prelungire de contract pe un an sau doi ani. Noi i-am propus o prelungire de 2 ani”, a spus Gheorghe Tadici.

Zilele trecute, o altă jucătoare de la HC Zalău și-a prelungit contractul. Este vorba de interul Irina Ivan, care joacă sub Meseș din vara anului 2019.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL