Connect with us

DIVIZIA A1

Echipa de volei de la SCM Zalău a câștigat la pas, la Baia Mare

Într-un meci ce a avut loc sâmbătă după-amiază, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”, SCM Zalău s-a impus cu 3 – 0. O victorie fără dubii pentru elevii lui Sorin Pop și Marius Lazăr, care mai fac un pas important pentru calificarea la turneul pentru locurile 1 – 4

SCM Zalău este în fața unei performanțe notabile, încă din primul sezon al existenței, astfel că o calificare în cupele europene pare tot mai ușor de atins. Asta după ce zălăuanii au reușit o nouă victorie de 3 puncte, în deplasarea de la Baia Mare.

Chiar dacă au avut în față un adversar modest, zălăuanii au tratat cu seriozitate partida cu Explorări, lucru ce s-a și văzut, din primul set. Doar SCM Zalău a fost la conducere și s-a desprins la 6 – 10, moment în care gazdele au solicitat time-out. Fără prea mare efect, deoarece diferența de pe tabelă a crescut și din nou, la 9 – 15, Marius Botea a solicitat time-out. În condițiile date, soarta primului set s-a decis, iar SCM Zalău a câștigat cu 25 – 19.

Ceva mai echilibrat a fost setul doi, în care diferența a fost de 4 puncte. SCM Zalu a condus și în acest set la diferențe mari și a avut 4 – 12, 7 – 15 și 13 – 19. Pe final, maramureșenii au mai redus din diferență, însă s-au oprit la punctul 21.

Jocul s-a terminat după setul al treilea, în care SCM Zalău nu a dat nicio șansă adversarului și a câștigat cu 25 – 16.

Din nou, cele mai multe puncte le-a reușit Andrei Mihalescu (12 puncte), urmat de Leo Dal Bosco și Nicolas Dos Santos, ambii cu câte 9 puncte.

Explorări Baia Mare – SCM Zalău 0 – 3 (-19, -21, -16)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1