Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, în blocaj. A ajuns la patru meciuri amicale fără victorie

Gruparea zălăuană încă nu a depășit perioada nefastă și a ajuns la patru partide fără victorie. După două înfrângeri și o remiză, liderul Seriei a X-a a înregistrat tot un rezultat de egalitate, în disputa de sâmbătă cu Unirea Ungheni

Deși în această iarnă a reușit să o învingă pe ”U” Cluj, după acel meci, pentru SCM Zalău a urmat o perioadă nefastă din punct de vedere al rezultatelor. Astfel, formația zălăuană a înregistrat două înfrângeri săptămâna trecută, cu Progresul Șomcuta Mare și Avântul Reghin, iar în această săptămână a bifat două remize, în partidele amicale jucate la Treznea.

Ultima remiză s-a consemnat în meciul de sâmbătă, cu Unirea Ungheni, ocupanta locului 4 din Seria a IX-a. Amicalul s-a disputat pe un teren greu și a început practic de la 0 – 1, oaspeții reușind să deschidă scorul în minutul 2, din penalty. Câteva minute mai târziu și SCM Zalău a cerut un penalty, dar ”centralul” a lăsat jocul să continue. Nu a fost singura fază controversată, deoarece SCM Zalău a mai avut un gol anulat de către arbitrul asistent.

A fost 0 – 1 la pauză, dar după reluare, SCM Zalău a reușit egalarea prin Sebastian Duma. Unirea Ungheni a trecut în avantaj în minutul 70, dar până la urmă, zălăuanii au revenit din nou și Raul Stanciu a făcut 2 – 2 din penalty, cu 3 minute înainte de final.

SCM Zalău a dominat jocul, în special repriza secundă, când a avut mai multe ocazii, chiar și o bară prin Culda.

SCM Zalău – Unirea Ungheni 2 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Sebastian Duma (55) și Raul Stanciu (87 – 11m), respectiv Iliescu (2 – 11 m) și Petriș (70)

SCM Zalău: Miron (min.45, A.Pop) – Dulap, Kis (min.45, Jalbă), Vişan (min.60, F.Pop), Ardelean (min. 60, Cohan), Onicaş (min. 45, Stanciu), Calugher (min.80, Cubaş), Logon (min. 60, Culda), Forna (min.45 S. Duma), Petra (min.32, Istrate) şi S. Pop (min. 78, Cozma). Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL