Connect with us

Actualitate

FOTO. Peste 50 de voluntari prezenți la o acțiune de ecologizare în Agrij

Primăria a organizat sâmbătă o acțiune de ecologizare în  Agrij, pe albiile celor două râuri. Acțiunea s-a dovedit a fi o reușită, fiind prezenți mulți voluntari chiar și cadre didactice din comună. Rezultatul acțiunii a fost strângera a aproximativ 50-60 de saci cu deșeuri

Primarul Ștefan Berar vrea ca Agrijul să devină o comună mult mai curată. În acest sens, administrația locală a luat atitudine și i-a scos la treabă pe asistații sociali care au lucrat la înfrumusețarea localităților, la strângerea de deșeuri și la tăierea vegetației.

Sâmbătă, Primăria a organizat și o acțiune de voluntariat pentru ecologizarea satului Agrij, pe albiile celor două văi, Valea Agrijului și Pârâul Meseș.

S-au colectat toate deșeurile atât de pe terenurile intravilane, cât și de pe cele extravilane.

S-a dovedit o acțiune reușită, în condițiile în care au participat peste 50 de voluntari. Au venit să de-a o mână de ajutor chiar și cadrele didactice din comună, aflate în pensie.

”A fost o acțiune binevenită și reușită, la care au participat mulți voluntari. Le mulțumesc celor prezenți și în mod special aduc mulțumiri cadrelor didactice, care deși sunt în pensie, au venit să ne ajute la această acțiune”, ne-a declarat primarul Ștefan Berar.

La această acțiune, Primăria a pus la dispoziție două mașini care au colectat în jur de 50-60 de saci cu deșeuri.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate