Connect with us

HANDBAL

HC Zalău lucrează la formarea lotului pentru sezonul următor. O jucătoare cu experiență și-a prelungit contractul

Aflată la final de contract cu gruparea zălăuană, interul  Irina Ivan va rămâne la HC Zalău şi în stagiunea următoare, după ce şi-a prelungit contractul cu echipa de sub Meseş. Handbalista are experiență în Liga Națională unde a jucat pentru patru echipe

Mai multe jucătoare de la HC Zalău îşi termină contractele la finalul stagiunii, astfel că pe adresa unora au şi venit oferte tentate de la alte grupări din Liga Naţională. Alexandra Severin este ca şi plecată de sub Meseş, având o ofertă tentantă de la Minaur Baia Mare, însă celelalte jucătoare nu s-au decis în ce priveşte viitorul.

Unele dintre ele au şi purtat discuţii cu conducerea în ce priveşte prelungirea contractelor, iar deja formaţia zălăuană şi-a asigura şi pentru sezonul următor serviciile lui Irina Ivan.

Interul transferat în vara anului 2019 din Franţa, de la la Le Havre, a decis să continue sub Meseş şi deja şi-a pus semnătura pentru prelungirea contractului.

“Este al doilea său sezon la HC Zalău, dar în primul an a trebuit să o recuperez după o perioadă de 4 – 5 ani în care a fost rezervă şi a jucat foarte puţin la echipele pe la care  a fost. A necesitat trei cantonamente ca să o aducem la o formă bună şi în acest sezon a început să mai joace ceva.  Trebuie să se mai pregătească  un an ca să devină o jucătoare matură şi să ajungă acolo unde îşi doreşte”, a spus Gheorghe Tadici.

Irina Ivan a jucat în Franţa în sezonul 2018 – 2019, dar înainte a trecut pe la echipe importante din România, precum HCM Roman, “U” Cluj şi CSM Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL