Connect with us

FOTBAL

Sergiu Pop, cinci goluri în cinci amicale pentru SCM Zalău.  “Eu mă hrănesc cu goluri”

Golgheterul venit de la CSC Sânmartin confirmă la formaţia zălăuană încă din primele meciuri. Atacantul a marcat cinci goluri în cele cinci jocuri, dar spune că şi-a păstrat suficiente goluri şi pentru partidele oficiale

Dorit de mai multe ori la SCM Zalău, atât în iarna trecută, cât şi în vară, atacantul Sergiu Pop a ajuns în cele din urmă sub Meseş în această iarnă. A venit la echipa zălăuană într-un moment bun, în care gruparea zălăuană se află în fotoliul de lider în Seria a X-a, cu şanse mari de calificare la baraj şi chiar la promovarea în Liga a II-a.

Golgheter în ultimii ani la CSC Sânmartin, atacantul şi-a confirmat acest statut chiar şi în partidele amicale pe care le-a jucat până acum în tricoul lui SCM Zalău și a marcat până acum cinci goluri în meciurile cu Viitorul Cluj, U Cluj, Avântul Reghin și Progresul Șomcuta Mare.

 “Colegii m-au primit bine, antrenorii au încredere în mine şi asta a contat să mă acomodez la echipă. Chiar îmi place la Zalău. Mă bucur că am marcat deja cinci goluri, dar am păstrat goluri şi pentru meciurile oficiale. Eu mă hrănesc cu goluri şi trebuie să marchez”, ne-a declarat Sergiu Pop.

Două înfrângeri a înregistrat SCM Zalău în amicalele de săptămâna trecută, iar miercuri a obținut doar o remiză în partida cu Șomcuta Mare de la Treznea, dar atacantul este convins că echipa va arăta mult mai bine odată cu reluarea campionatului.

“Terenurile cu suprafaţă sintetică ne dezavantajează, pentru că noi suntem o echipă   tehnică, care ne place să avem mingea, iar pe astfel de terenuri nu ne putem face jocul dorit. În plus, am avut şi unele indisponibilităţi. Sper să îşi revină cât mai repede colegii şi să avem lotul complet. Sunt convins că până la reluarea campionatului vom fi la capacitate maximă şi totul va fi bine”, ne-a declarat Sergiu Pop.

Sergiu Pop îşi avertizează colegii: “Dacă nu tratăm cu seriozitate jocurile din campionat, putem avea probleme în lupta pentru baraj”

Aflată în fotoliul de lider, SCM Zalău are patru puncte avans faţă de locul 2 şi cu şapte mai mult decât echipa de pe locul 3. Calificarea la barajul pentru Liga a II-a pare o simplă formalitate pentru zălăuani, însă Sergiu Pop este de părere că fiecare joc va trebui tratat cu maximă seriozitate, pentru a nu lăsa loc de emoţii.

“Dacă nu suntem atenţi şi nu tratăm jocurile  cu seriozitate, s-ar putea să avem probleme în lupta pentru calificarea la baraj.Mai sunt opt etape  şi nu este o diferenţă foarte mare între noi şi echipa de pe locul 3.  Toate echipele s-au întărit şi ne vor trata cu mai multă seriozitate şi cu mai multă atenţie decât în prima parte a campionatului. Pe echipa din Zalău nu a luat-o nimeni în seamă în tur, fiindcă venea după un campionat în care a fost pe ultimele locuri”, spune Sergiu Pop

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL