Connect with us

FOTBAL

Romario Rus a spart gheaţa în tricoul lui ASU Poli Timişoara!

Mijlocaşul ofensiv a marcat în victoria obţinută de echipa sa în amicalul cu ACS Dumbrăviţa


La mijlocul acestei săptămâni, ASU Politehnica Timişoara şi-a programat un meci amical împotriva divizionarei terţe, ACS Dumbrăviţa, într-un joc de pregătire disputat pe Stadionul “Ştiinţa”.

Poli a controlat meciul de la un capăt la celălalt, iar Dan Alexa a folosit toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie, în special pe cei care au prins minute mai puţine.

ASU Poli Timişoara s-a impus cu 3 – 1 în faţa echipei din Dumbrăviţa, iar pe lista marcatorilor s-a aflat şi Romario Rus.

Golurile alb-violeţilor au fost înscrise de Mircea Axente, Jose Casado (ambii din penalty) şi Romario Rus, sălăjeanul fructificând centrarea croatului Stjepan Plazonja.

A fost primul gol marcat de mijlocaşul nostru în tricoul lui Poli.

Golul marcat va contribui cu siguranţă la încrederea şi moralul jucătorului, astfel că sâmbătă, Romario are şansa să înscrie şi primul gol în campionat.

Sâmbătă, de la ora 11.00, ASU Poli Timişoara va evolua în deplasare pe terenul celor de la Unirea Slobozia.

„Am vrut să dau minute şi jucătorilor care au evoluat mai puţin. E foarte important să aibă ritm de joc în cazul în care se va apela la ei. Le mulţumim celor de la Dumbrăviţa pentru că au venit astăzi să joace împotriva noastră. A fost şi o parte de antrenament, una peste alta e bine că nu s-a accidentat nimeni şi vom relua antrenamentele mâine, pregătim meciul de la Slobozia”, a spus Dan Alexa, pentru site-ul oficial al clubului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL