Connect with us

DIVIZIA A1

Antrenorul Sorin Pop revine la Baia Mare ca şi adversar. “Trebuie să ne concentrăm la importanţa jocului”

Tehnicianul de la SCM Zalău care a antrenat timp de 16 ani la Explorări Baia Mare va fi sâmbătă din nou adversar al echipei din Maramureş. SCM Zalău este favorită certă înaintea acestui joc, însă pentru a nu lăsa loc de surprize, antrenorul vrea ca elevii săi să trateze cu maximă seriozitate partida

Din punct de vedere al clasamentului, confruntarea dintre SCM Zalău şi Explorări Baia Mare se anunţă un joc dezechilibrat, în condiţiile în care echipa de pe locul 9 joacă cu echipa de pe locul 2. SCM Zalău este de departe favorită, însă antrenorul Sorin Pop vrea ca elevii săi să trateze jocul ca şi cum ar juca în compania unei fruntaşe a campionatului. Asta în condiţiile în care cele 3 puncte sunt extrem de importante

“Pare un joc la discreţia noastră, dar nu trebuie să îl tratăm aşa.  Explorări Baia Mare este o echipă periculoasă şi de-a lungul timpului a încurcat multe echipe. Suntem favoriţi,dar trebuie să fim atenţi şi să ne concentrăm la importanţa jocului ca şi cum am întâlni pe SCMU Craiova. Cele 3 puncte sunt importante pentru noi şi ar fi păcat să facem paşi greşiţi cu echipele mai slab clasate”, ne-a declarat antrenorul Sorin Pop.

Timp de 16 ani, Sorin Pop a făcut parte din staff-ul tehnic al echipei Explorări Baia Mare. În vară a făcut o schimbare şi a devenit antrenorul principal de la SCM Zalău pe care vrea să o ducă în cupele europene încă din primul sezon.

Tehnicianul şi-a înfruntat deja fosta echipă, la meciul din tur, când SCM Zalău a câştigat cu 3 – 0. Sâmbătă, de la ora 17.00, Sorin Pop se va duela din nou cu Explorări, de data aceasta la Baia Mare, unde revine ca şi adversar. Ca şi antrenor secund la Explorări Baia Mare, Sorin Pop are în palmares un titlu de vicecampion naţional (2011), trei locuri 4 (2006, 2013 şi 2016), două finale de Cupa României (2010, 2016), un loc 2 şi două locuri 3 în Cupa Balcanică.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1