Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, cu gândul la 3 puncte în deplasarea de la Explorări Baia Mare

Următorul turneu din Divizia A1 înseamnă doar un singur joc pentru formaţia zălăuană, unul care la prima vedere pare lejer, în condiţiile în care gruparea de sub Meseş joacă cu ocupanta locului 9. Partida are loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Baia Mare

SCM Zalău a avut un parcurs perfect la turneul pe care l-a organizat acum două săptămâni. A reuşit să câştige cu 3 – 0 derby-ul cu SCMU Craiova şi tot cu acelaşi scor s-a impus  în meciul cu Universitatea Cluj. Prin cele 6 puncte obţinute, formaţia zălăuană şi-a consolidat locul secund în Divizia A1 şi pare tot mai sigură de o calificare în play-off-ul pentru locurile 1 – 4.

Dacă la finalul săptămânii trecute a avut liber, în weekendul care urmează, SCM Zalău revine la treabă. Turneul trei al returului înseamnă un singur joc pentru echipa antrenată de Sorin Pop şi Marius Lazăr. Un joc, care la prima vedere pare unul lejer, în condiţiile în care SCM Zalău se duelează cu Explorări Baia Mare. Altădată o echipă solidă a campionatului, formaţia maramureşeană a decăzut de câţiva ani şi luptă doar pentru evitarea ultimelor poziţii. Şi în acest campionat se află doar pe locul 9, având 12 puncte acumulate. Maramureşenii au înregistrat doar patru victorii, cu CSU Braşov, Ştiinţa Bucureşti, “U” Cluj şi CSU Vest Timişoara, iar în partidele cu echipele din prima parte a clasamentului nu a prea contat. Explorări nu a contat nici în meciul tur cu SCM Zalău, când a pierdut cu 3 – 0, fără să fi depăşit “borna” de 15 puncte pe set.

SCM Zalău este favorită şi la meciul de sâmbătă să obţină o victorie de 3 puncte, având moral excelent, dar şi un lot net superior adversarului. Trupa zălăuană se gândeşte doar la cele 3 puncte, fiindcă este conştientă că printr-o victorie cu 3 – 0 sau 3 – 1 şi-ar apropia şi mai tare calificarea la turneul pentru locurile 1 – 4. Partida dintre Explorări Baia Mare şi SCM Zalău se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala “Lascăr Pană” din Baia Mare. Accesul spectatorilor este interzis, dar partida va putea  fi urmărită pe pagina de facebook de la Explorări Baia Mare.

“Este un meci care nu ar trebui să ne creeze probleme, însă tot timpul, cei de la Baia Mare au jucat bine acasă. Suntem obligaţi să ne luăm toate măsurile şi să jucăm la modul cel mai serios pentru a obţine cele 3 puncte”, a spus managerul Adrian Feher. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1