Connect with us

HANDBAL

Alina Czeczi, pe val cu Dunărea Brăila

Handbalista din Zalău traversează un moment excelent la echipa sa. După ce în partida de campionat cu Măgura Cisnădie a marcat golul victoriei în ultima secundă, în European Handball League, jucătoarea a fost decisivă în calificarea Dunării în sferturile competiţiei, fiind cea mai bună marcatoare în partida cu Kuban Krasnodar


Singura handbalista din Sălaj care ţine ridicat steagul la cel mai înalt nivel din România o duce bine la Dunărea Brăila.

Alina Czeczi traversează un moment excelent reuşind să iasă în evidenţă la ultimele partida, extrem de importante pentru gruparea brăileană.

În campionat, Dunărea Brăila a câştiga cu Măgura Cisnădie, la limită, iar golul victoriei l-a marcat Alina Czeczi, exact în ultima secundă.

Jucătoarea din Zalău a făcut un meci şi mai mare în European Handball League, în ultima etapă din faza grupelor.

Dunărea a jucat acasă cu Kuban Krasnodar şi avea neovie de victorie pentru a se califica în sferturile European Handball League.

Calificarea a venit, după ce Brăila a câştiga cu 36 – 32, rezultat în urma căruia a termina grupe pe locul secund.

Alina Czeczi a fost cea mai bună marcatoare în acest joc, reuşind să înscrie 8 goluri. Extrema din Zalău a ajuns la 17 goluri în această ediţie a European Handbll League, competiţie unde va avea ocazia să joace în sferturi.

În faza următoare a competiţiei va fi un duel românesc între Dunărea Brăila şi Minaur Baia Mare, programat să se joace în 27 sau 28 martie (turul) şi  3 – 4 aprilie (returul).

Zălăuanca joacă la Dunărea Brăila din 2013 şi în cei aproape 8 ani a obţinut performanţe notabile.În 2014 a cucerit o medalie de bronz, iar în 2017  fost medaliată cu argint, ca în această stagiune să ajungă în sferturile celei de-a doua competiţii europene.

Ca şi realizări personale, Alina Czeczi şi-a trecut în cv titlul de golgheteră a Ligii Naţionale, în sezonul 2018 – 2019, când a marcat nu mai puţin de 180 de goluri pentru Dunărea Brăila.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL