Connect with us

Actualitate

Calcule pentru calificarea în turneul pentru locurile 1 – 4

Formaţia zălăuană poate prinde turneul pentru locurile 1 – 4 chiar şi în cazul unor înfrângeri cu Steaua şi Dinamo, cu condiţia să obţină maxim de puncte în confruntările cu Explorări Baia Mare, CSU Vest Timişoara, CSU Braşov şi Ştiinţa Bucureşti


SCM Zalău este cu un picior în play-off-ul pentru locurile 1 – 4 deşi până la finalul returului mai are de disputat şase jocuri.

După ce la turneul de la Zalău a obţinut maxim de puncte în confruntările cu SCMU Craiova şi “U” Cluj, gruparea de sub Meseş şi-a consolidat locul 2, având 3 puncte avans faţă de Steaua Bucureşti, ocupanta locului 3.

La cinci puncte în spate se află SCMU Craiova, pe locul 4, însă oltenii au un joc mai puţin disputat.

Ţinta celor de la SCM Zalău este de a rămâne în zona locurilor 1 – 4 până la final de retur, ceea ce le-ar asigura calificarea în cupele euroepene. Implicit, în play-off, SCM Zalău are avea şansa să lupte pentru medalii.

Calculele sunt simple în ce priveşte calificarea.

Deşi joacă doar în deplasare în cele şase meciuri, SCM Zalău se poate califica în play-off chiar şi cu două înfrângeri în faţa lui Steaua şi Dinamo.

Condiţia este să obţină maxim de puncte în confruntările cu Explorări Baia Mare, CSU Vest Timişoara, CSU Braşov şi Ştiinţa Bucureşti, ceea ce pare la îndemâna zălăuanilor.

“La cum arată clasamentul, şansele sunt foarte mari să prindem turneul pentru locurile 1 – 4. Dacă noi obţinem maxim de puncte din cele patru jocuri cu Explorări Baia Mare, CSU Vest Timişoara, CSU Braşov şi Ştiinţa Bucureşti ne calificăm. Avem şi două meciuri grele cu Steaua şi Dinamo, dar ne vom lupta să obţinem cât mai multe puncte şi din aceste jocuri”, spune antrenorul Sorin Pop.


Programul lui SCM Zalău până la final de retur:

27.02: Explorări Baia Mare – SCM Zalău

12.03: Steaua Bucureşti – SCM Zalău

14.03: CSU Vest Timişoara – SCM Zalău

27.03: Ştiinţa Bucureşti – SCM Zalău

28.03: Dinamo Bucureşti – SCM Zalău

29.03: CSU Braşov – SCM Zalău


Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate