Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu a început cantonamentul cu 23 de jucători

De luni, gruparea şimleuană a început stagiul de pregătire ce se desfăşoară pe plan local, iar elevii lui George Zima se antrenează atât la Şimleu, cât şi pe terenul de la Ip

Sportul Şimleu este în a patra săptămână de pregătire din această iarnă. Gruparea şimleuană s-a reunit pe  data de 1 fe bruarie şi deja a susţinut cinci partide de verificare cu Recolta Dorolţ, ACS FC Recea, Sănătatea Cluj şi două cu Luceafărul Oradea. Din această săptămână, şimleuanii au  intensificat pregătirea şi au intrat într-un cantonament, care se desfăşoară pe plan local.

Condiţiile sunt bune şi la Şimleu astfel că elevii lui George Zima au mai multe variante şi pot folosi pentru antrenamente şi terenul de la Ip. Cu 23 de jucători a intrat Sportul Şimleu în cantonamentul care a început luni şi se va termina sâmbătă după-amiază.  Doi jucători lipsesc din cantonament, este vorba de fundaşul Ismael Guiti şi portarul Debre Istvan care sunt accidentaţi.

“Facem câte două antrenamente pe zi. Dimineaţa punem accentul pe partea fizică  şi ne antrenăm la sala de forţă sau facem serii de alergări, iar după-amiază avem un antrenament tehnico-tactic pe terenul de la Ip. Mă bucur că am reuşit să facem un cantonament, chiar dacă doar pe plan local, fiindcă dincolo de pregătirea fizică şi tehnico-tactică este vorba de a lega nişte realţii între jucători, un aspect foarte important”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL