Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a uitat să mai câştige. Doar egal în amicalul cu Şomcuta Mare

După două înfrângeri înregistrate săptămâna trecută cu Progresul Şomcuta Mare şi Avântul Reghin, gruparea zălăuană nu a reuşit să câştige nici miercuri, în al doilea joc de verificare cu echipa din Şomcuta Mare. Pe un teren aproape impracticabil, amicalul de la Treznea s-a terminat 2 – 2, SCM Zalău fiind egalată la ultima fază din meci

Perioadă nefastă pentru SCM Zalău în jocurile de verificare. După ce săptămâna trecută a pierdut două amicale cu Progresul Şomcuta Mare şi Avântul Reghin, echipa antrenată de Marius Paşca nu a izbutit să câştige nici miercuri, când la Treznea a avut loc returul cu echipa din Şomcuta Mare.

Dacă până acum a jucat doar pe terenuri cu suprafaţă sintetică, SCM Zalău a evoluat miercuri pe teren de iarbă, la Treznea. A fost însă o suprafaţă de joc aproape impracticabilă, astfel că a rezultat un joc de luptă, fără mult realizări tehnico-tactice.

SCM Zalău a condus de două ori, însă de fiecare dată, maramureşeneii au revenit. Au reuşit să egaleze chiar la ultima fază, după o greşeală de marcaj în apărarea Zalăului, astfel că partida s-a terminat 2 – 2.

SCM Zalău a deschis scorul în minutul 11, după ce Sergiu Pop a marcat cu o lovitură de cap, de la aproximativ 7 m. În minutul 31, Progresul a egalat şi la pauză a fost 1 – 1.

Sergiu Pop s-a lipit la gol şi în partea secundă, reuşind să marcheze în minutul 65, dintr-o lovitură liberă de la 16 m.

Pentru SCM Zalău mai urmează trei amicale până la reluarea campionatului, o “dublă” cu Unirea Ungheni şi un joc de verificare cu Recolta Dorolţ.

SCM Zalău – Progresul Şomcuta Mare 2 – 2 (1 – 1)

A marcat: Sergiu Pop (2)

SCM: Andrei Pop – Răzvan Dulap, Mihai Onicaş, Mihai Cohan, Bogdan Vişan, Raul Stanciu, Sebastian Duma, Mihai Petra, Florin Istrate, Logon Romaric şi Sergiu Pop. Au mai evoluat: Bogdan Miron, Tudor Mare – Sebastian Culda, Dănuţ Cozma, Alexandru Jula, Iustin Ardelean, Denis Cubaş şi Florin Pop. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL