Connect with us

FOTBAL

Amical spectaculos între CS Barcău Nuşfalău şi ACS Bănişor-Peceiu

În aşteptarea începerii campionatului din Liga a IV-a, cele două grupări au susţinut duminică o partidă de verificare cu respectarea măsurilor impuse de autorităţi. CS Barcău a dominat prima repriză şi a avut 2 – 0, dar în actul secund, ACS Bănişor-Peceiu a arătat că are un lot cu care poate face faţă Ligii a IV-a, reuşind să egaleze prin “dubla” lui Călin Pop


De aproape un an de zile, la nivel de judeţ nu s-a mai jucat niciun meci oficial, astfel că toate  grupările sunt nerăbdătoare să revină în competiţii. Deşi încă nu s-a anunţat nimic oficial despre cum şi când ar putea începe Liga a IV-a, mai multe echipe au început pregătirea pentru a fi într-o formă cât mai bună.

Cu respectarea măsurilor impuse de autorităţi în această perioadă, două grupări din Liga a IV-a au disputat chiar şi un meci amical.

CS Barcău Nuşfalău şi ACS Bănişor Peceiu s-au întâlnit duminică pe Stadionul “Nicolae Mandel”, într-un amical cu patru goluri.

Deşi ambele echipe vin după o perioadă lungă de inactivitate, jocul de pregătire a fost spectaculos.

Echipa din Nuşfalău a fost superioară în prima repriză şi a marcat  de două ori prin Adrian Baidoc, atacantul transferat recent la Nuşfalău.

A fost 2 – 0 la pauză, dar după reluarea ACS Bănişor-Peceiu s-a mobilizat şi a dorit să arate că poate face faţă unei echipe cu state vechi în Liga a IV-a. Astfel, trupa condusă de Cristian Jula şi Medan Cozac a reuşit să egaleze, graţie celor două goluri marcate de Călin Pop.

Ambele grupări au avut mulţi jucători noi în cele două garnituri, iar la ACS Bănişor-Peceiu a jucat şi Tonko Robert, jucătorul de la Dumrbava Gîlgău, care în această iarnă a fost anunţat ca şi transferat la Rapid Zimbor.

“A fost un prim joc după o pauză de aproape un an de zile, în care băieţii au încercat să evolueze cât mai bine, însă lipsa de pregătire s-a simţit pe final si adversarii au reuşit să ne egaleze, profitând si de un lot de peste 20 de jucători. Îi felicit pe băieţii din Peceiu pentru echipa formată, cu siguranţă vor fi o nuca tare în campionat. Cât despre noi, încă suntem în căutări de a forma un lot şi o echipă competitivă şi cu siguranţă în perioada următoare vom aduce câţiva jucători cu experienţă”, ne-a declarat Robert Goie, directorul sportiv de la CS Barcău Nuşfalău.

“A fost un test util dupa o pauza lungă fără fotbal. Am avut la dispoziţie un lot numeros si am reuşit să testăm câţiva jucători noi. Jocul nostru a fost unul combinativ cu multe ocazii de poartă. Consider că meritam să câstigăm la pas însă am ratat o sumedenie de ocazii. Per ansamblu suntem mulţumiţi de jocul prestat şi sperăm să continuam seria meciurilor amicale cu respectarea normelor în vigoare, pentru a fi pregătiţi la eventuala începere a campionatului. Mulţumim celor de la Nuşfalău pentru invitaţie”, a spus Cristian Jula, delegatul de la ACS Bănişor-Peceiu.

Foto: Arhivă


CS Barcău Nuşfalău – ACS Bănişor-Peceiu 2 – 2 (2 – 0)

Au marcat: Adrian Baidoc (2), respectiv Călin Pop (2)

Loturile celor două echipe pentru amicalul de duminică:

CS Barcău: Mădălin Sandor, Gabriel Puşcaş – Ionuţ Ţîrlea, Oliver Forisz, Florin Vaşvari, Doru Sabău, Eduard Kurti, Raul Irimeş, Iliey Tamas, Matei Grecu, Raul Puie, Alin Lazăr, Daniel Gut, Daniel Supuran, Alexandru Miclea şi Adrian Baidoc

ACS Bănişor Peceiu: Medan Cozac – Dobrai Tibor, Călin Pop, Ionuţ Stoica, Vlad Cămăran, Cristian Onica, Rareş Groze, Iosif Iepure, Cosmin Cuibuş, Viorel Bojan, Cristian Jula, Raul Pleş, Răzvan Chiş, Alexandru Chiş, Florin Botofan, Cristian Pop, Sergiu Ardelean, Claudiu Ţolaş, Tonko Robert şi Cseke Zsolt.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL