Connect with us

ATLETISM

Robert Parge a ratat podiumul la Balcaniadă

Atletul de la CSM Bucureşti nu a avut o zi grozavă la Campionatul Balcanic din Istanbul, reuşind o clasare pe locul al şaselea în proba de 400 de metri


Robert Parge a avut un început de an excelent. După un concurs reuşit în Brazilia, sălăjeanul de la CSM Bucureşti a reuşit să câştige o competiţie în Franţa, devenind ulterior şi campion naţional de sală, în proba de 400 de metri.

Parge s-a descurcat excelent şi în Belgia, la o cursă ce a avut loc în Gent, reuşind să obţină calificarea pentru Campionatul European ce va avea loc la Torun. Până atunci, atletul de la CSM Bucureşti a participat în weekend la Campionatul Balcanic de Sală ce a avut loc la Istanbul – Turcia, în incinta Atankoy Sinan Erdem Arena.

A fost ediţia cu numărul 26 la nivelul seniorilor. La această competiţie au fost prezenţi la start peste 200 de sportivi, dintre care 36 au fost din România. Robert Parge a concurat în proba de 400 de metri, însă, condiţiile de sală nu sunt tocmai pe placul atletului sălăjean.

Robert Parge nu a avut cel mai bun start, iar la finalul cursei s-a clasat pe locul 6, reuşind cel mai bun timp al unui atlet român la această probă. România a obţinut 12 medalii la Balcaniada de la Istanbul, dintre care 2 de aur, 5 de argint şi 5 de bronz.

În clasamentul pe naţiuni, România s-a clasat pe locul 4. Pentru Robert Parge urmează participarea la Openul Serbiei, competiţie ce face parte din calendarul World Athletics Indoor Tour – Bronze. Parge a plecat luni spre capitala Serbiei, unde astăzi urmează să concureze.

După competiţia din Serbia, atletul sălăjean urmează să ia startul Campionatului European de Sală, concurs ce va avea loc în perioada 4 – 7 martie la Torun, Polonia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM