Connect with us

FOTBAL

S-a reluat Liga 2. Vezi ce au făcut fotbaliştii sălăjeni

În prima etapă din 2021 au evolaut toţi sălăjenii, iar cele mai multe minute le-au bifat Adrian Micaş, Alexandru Cherecheş şi Alexandru Băican, care au jucat 90 de minute. Romario Rus a bifat doar câteva secunde în victoria lui Poli Timişoara cu Gloria Buzău


Fotbalul din liga secundă a repornit  la drum după o pauză de două luni.La fel ca şi în toamnă, în competiţie au rămas tot patru sălăjeni, însă unul dintre ei a schimbat echipa.

Romario Rus a lăsat ACS FC Recea şi a mers la ASU Poli Timişoara, pentru care a bifat deja primele minute. Sălăjeanul a jucat câteva minute în partida de cupă cu Astra Giurgiu, iar în meciul din campionat cu Gloria Buzău a intrat în prelungiri.

Ceilalţi trei sălăjeni au bifat câte 90 de minute.  Alexandru Băican a jucat în Viitorul Pandurii Tg. Jiu – “U” Cluj, meci câşigat cu 2 – 1 de clujeni. Băican a avut o ocazie mare în minutul 65, la scorul de 0 – 1, însă şutul său a fost blocat în extremis de către defensiva adversă.

Doi sălăjeni s-au duelat în prima etapă din 2021. Este vorba de Adrian Micaş şi Alexandru Cherecheş, care au fost integralişti pentru ACS FC Recea, respectiv Concordia Chiajna.

Cei doi jucători nu au prea avut ocazia să iasă în evidenţă, în condiţiile în care partida s-a disputat pe un teren plin de mocirlă. S-a terminat 0 – 0, iar ambele echipe s-au ales cu câte un punct, care le ajută în perspectiva luptei pentru salvarea de la retrogradare.

După 16 etape, ACS FC Recea este pe locul 16, cu 15 puncte, în timp ce Concordia Chiajna se află două poziţii mai sus, cu 16 puncte acumulate. Chiar şi după înfrângerea cu “U” Cluj, echipa unde evoluează Alexandru Băican a rămas în fruntea clasamentului, iar Viitorul Pandurii se află pe locul 4. ASU Poli Timişoara, formaţie la care joacă Romario Rus a ajuns pe poziţia secundă, iar cu liderul nu a jucat, bănăţenii s-au apropiat la 3 puncte de CSU Craiova.

Sursa foto: ACSF Maramureş Recea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL