Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca, după cele două înfrângeri înregistrate de SCM Zalău. “Nu trebuie să dramatizăm”

Chiar dacă echipa sa a pierdut două jocuri cu Progresul Şomcuta Mare şi Avântul Reghin, tehnicianul spune că echipa sa avut şi momente bune, însă nu a ştiut să fructifice ocaziile

Învăţată doar cu rezultate pozitive în prima parte de campionat, SCM Zalău a suprins săptămâna trecut, în sensul negativ, după ce a pierdut două amicale, cu Progresul Şomcut Mare şi Avântul Reghin. Automat au apărut unele nemulţumiri, însă antrenorul Marius Paşca este convins că toate lucrurile se vor remedia până la primul meci oficial din 13 martie.

“Chiar dacă am pierdut, am avut o atitudine bună, dar din păcate am făcut greşeli pe faza defensivă, de care adversarii au profitat. Am avut şi noi două bări, goluri anulate, dar şi două-trei situaţii bune de a marca, însă nu am dat pasa decisivă. Nu dramatizăm, fiindcă sunt meciuri amicale, dar noi trebuie să ne păstrăm blazonul. Noi am muncit ca să ajungem în primele şapte echipe din Liga a III-a care nu au pierdut”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.


Tehnicianul s-a arătat nemulţumit de faptul că echipa sa a stat mai slab pe parte defensivă şi în două jocuri a încasat cinci goluri.

“Este puţin supărător fiindcă am pierdut două meciuri şi mă nelinişteşte numărul de goluri pe care l-am primit. Sper să putem regla lucrurile până se reia campionatul, iar în ideea aceasta am mai programat un joc de verificare. Practic, urmează să jucăm câte două amicale pe săptămână până la primul meci oficial”, spune Paşca.

SCM Zalău dispută următorul joc amical miercuri, de la ora 13.00, la Treznea, cu Progresul Şomcuta Mare

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL