Connect with us

LIGA I

FOTO. Dia Guard Cipricom, învinsă de multipla campioană din Bihor

Într-un joc de pregătire ce a avut loc la Baza Sportivă Onix, câştigătoarea Superligii din Sălaj şi-a măsurat forţele cu un puternic adversar din judeţul vecin – AEK Oradea. Bihorenii au câştigat cu 5 – 3, având de partea lor un lot mai complet, din care a făcut parte şi Mircea Popa, unul dintre cei mai buni jucători de minifotbal din România

Chiar dacă competiţiile oficiale sunt suspendate în această perioadă din cauza pandemiei, Dia Guard Cipricom a ţinut să se pregătească exemplar, mai ales că urmează să reprezinte Sălajul la primul turneu naţional, Supercupa României.


Pe lână partidele amicale pe care le-a susţinut cu echipe din Sălaj, câştigătoarea Superligii şi-a programat şi un amical de lux cu AEK Oradea, multipla campioană a Bihorului, cu numeroase prezenţe la turneele naţionale.


Disputat în condiţii de pandemie, amicalul dintre Dia Guard Cipricom şi AEK Oradea a fost unul spectaculos, care s-a jucat pe duarat a două reprize de 30 de minute, în care s-au marcat opt goluri. Câştig de cauză au avut bihorenii, care s-au impus cu 5 – 3. S-a văzut un plus în ce priveşte pregătirea şi relaţiile de joc în tabăra celor de la AEK, care au reluat pregătirile mult mai devreme şi deja au participat la un turneu naţional.

AEK Oradea l-a avut în lot şi pe Mircea Popa, unul dintre cei mai buni jucători de minifotbal din România, cel care a şi marcat două goluri în amicalul de la Zalău.


Bihorenii au condus cu 2 – 0, prin reuşitele lui Andor şi Balogh, însă Dia Guard a egalat înainte de pauză, marcând două goluri în două minute prin Ciprian Pavel şi Bogdan Ciaca.În partea secundă, AEK Oradea a fost mai prezentă în joc şi a reuşit să se desprindă pe tabelă, după “dubla” internaţionalului Mircea Popa.


“În primul rând îi mulţumim domnului Spiros că a acceptat invitaţia noastră de a veni să jucam un amical. A fost un meci echilibrat, un meci frumos cu ocazii şi goluri. Un plus la capitolul prospeţime la cei de la AEK Oradea, dar diferenţa s-a făcut prin faptul că noi nu am putut conta pe cei trei fundaşi de bază, care au fost accidentaţi şi a trebuit să improvizăm. Una peste alta a fost un meci frumos şi urmează să mergem şi noi la Oradea pentru a ne lua revanşa”, a spus Florin Pop


“AEK a avut o evoluţie peste aşteptări în acest joc. Felicit jucătorii pentru prestaţie, pentru buna propagandă pe care au făcut-o minifotbalului. Păcat că nu s-a putut desfăşura cu spectatori pentru că sunt convins că jocul cu Dia Guard s-ar fi disputat cu multă lume pe margine. Ne bucurăm că am reuşit să aducem la echipă un internaţional de top. Aşteptăm cu nerăbdare ziua în care o să putem relua competiţiile oficiale”, a declarat Spiros Baltsavias, managerul AEK Oradea.

Dia Guard Cipricom – AEK Oradea 3 – 5 (2 – 2)
Au marcat: Bode 26, Ciaca 28, Pavel 34, respectiv Andor 6, Balogh 24, 41, M. Popa 32, 45
Dia Guard: Bogdan Porumb – Gabriel Țiriac, Mihai Bode, Cosmin Sabou, Bogdan Ciaca, Ciprian Pavel, Mihai Gaidoș, Marcel Mureșan, Florin Kordiş şi Ruben Rodina. Antrenor: Florin Pop
AEK Oradea: R. Egri – M. Popa, Micaș, Cr. Andor, Balogh, Daina, R. Birta, Ad. Iova, Câmpan, Teșan. Antrenor: Spiros Baltsavias

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I