Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar a debutat la Gaz Metan, în meciul cu campioana

Sălăjeanul a bifat primele minute în tricoul medieşenilor, la partida cu CFR Cluj. Vlad Morar a intrat în minutul 79, după ce clujenii au deschis scorul, însă soarta învingătoarei nu a mai fost schimbată

Deşi s-a transferat la Gaz Metan Mediaş la începutul lunii ianuarie, Vlad Morar a ratat mai bine de jumătate din returul de campionat. Depistat pozitiv cu COVID-19, fotbalistul sălăjean a fost scos din circuit şi a fost nevoit să stea în carantină, astfel că debutul său în echipa lui Mihai Teja s-a lăsat aşteptat.

După ce a trecut peste problemele cu coroanavirus, Vlad Morar a revenit la antrenamente, iar primul său meci în tricoul lui Gaz Metan Mediaş a fost cel cu campioana României, CFR Cluj.

Vlad Morar a fost rezervă în acest joc, dar antrenorul Mihai Teja l-a aruncat în luptă în minutul 79, când sălăjeanul a intrat în locul lui Ronaldo Deaconu.

Schimbarea s-a făcut la câteva minute după ce CFR Cluj a deschis scorul prin Omrani.

Gaz Metan a forţat egalarea şi inclusiv Vlad Morar a avut câteva acţiuni ofensive, însă rezultatul a rămas neschimbat şi CFR Cluj a câştigat la limită.

Vlad Morar a jucat din nou în Liga 1, după exact două luni.

Pe 21 decembrie, sălăjeanul a bifat 20 de minute în UTA – Astra, scor 0 – 6. La echipa din Arad, fotbalistul din comuna Crişeni a jucat în 12 meciuri din tur şi a reuşit să înscrie trei goluri pentru UTA, două cu FC Botoşani, iar un gol chiar în partida cu Gaz Metan Mediaş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL