Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, favorită la casele de pariuri la câştigarea Seriei a X-a

Gruparea sălăjeană are o cotă de 1.85 să termine returul pe prima poziţie, în timp ce Minaur Baia Mare este creditată cu o cotă ceva mai mare, de 1.95

În sezonul trecut, SCM Zalău s-a luptat pentru salvarea de la retrogradare şi a rămas în Liga a III-a datorită deciziei FRF de a îngheţa campionatul din cauza pandemiei. În actuala stagiune, sălăjenii se află la celălalt pol al clasamentului.

Cu un lot valoros şi cu o organizare bună, gruparea de sub Meseş a devenit o echipă cu pretenţii în Seria a X-a. Chiar dacă în vară şi-a început parcursul din acest sezon cu o eliminare din Cupa României şi cu o remiză în prima etapă, SCM Zalău şi-a revenit rapid. A urmat un tur de forţă, în care s-au obţinut şapte victorii şi două egaluri, terminând anul în fotoliul de lider.

Avantajul faţă de Minaur Baia Mare este de 4 puncte, iar faţă de CAO Oradea – echipa de pe locul 3 -, avantajul e de 7 puncte.

Calificarea la barajul pentru Liga a II-a, acolo unde ajung primele două clasate aproape că nu mai poate fi ratat. Însă, SCM Zalău este favorită şi să termine returul în fotoliul de lider, ceea ce i-ar da posibilitatea să joace primul baraj cu echipa de pe locul 2 din Seria a IX-a.

Şi în viziunea caselor de pariuri, SCM Zalău este favorită la câştigarea primului loc la finalul returului. Astfel, sălăjenii au o cotă de 1.85, în timp ce Minaur Baia Mare este creditată cu o cotă ceva mai mare de 1.95. Diferenţa de patru puncte pare un avantaj esenţial pentru elevii lui Marius Paşca, dar situaţia se mai poate schimba, mai ales că în retur Zalăul va juca în deplasare la Baia Mare.

Gloria Bistriţa şi CAO Oradea, echipe ce mai speră la calificarea în barajul pentru Liga a II-a, au o cotă de 25.00, cele două formaţii fiind la egalitate de puncte după 10 etape.

În “minireturul” din martie-aprilie, Zalăul va juca acasă cu Luceafărul Oradea, CSC  Sânmartin, Gloria Bistriţa şi CSM Satu Mare, iar în deplasare la Someşul Dej, Minaur Baia Mare, Sportul Şimleu şi Progresul Şomcuta Mare.

“Avem o echipă echilibrată valoric, există concurenţă reală şi cam aşa trebuie să arate o echipă care vrea să promoveze în Liga a II-a. Va trebuie să tratăm cu seriozitate meciurile care au rămas de jucat din retur. Mai sunt opt etape şi este bine să fim mai moderaţi”, spune antrenorul Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL