Connect with us

Actualitate

Furt la Şimleu Silvaniei. Bărbat lăsat fără un aparat foto, o bormaşină, un laptop, dar şi 10 litri de alcool

Trei persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt calificat au fost identificate la sfârşitul săptămânii trecute de poliţiştii din Şimleu Silvaniei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 70 la sută


La data de 5 februarie, poliţiştii din Şimleu au fost sesizaţi prin plângere de către un bărbat din Șimleu Silvaniei, cu privire la faptul că, în perioada 3 – 4 februarie a.c., persoane necunoscute au pătruns în cabană de unde au sustras o bormașină, un aparat foto, un laptop și 10 litri de alcool.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate. Este vorba despre un tânăr de 31 de ani şi doi adolescenţi de 15 ani.

Astfel, la data de 19 februarie, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului din localitate, iar aparatul foto a fost recuperat. Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză a dat laptopul spre vânzare unui alt localnic, bunul fiind recuperat în aceeaşi zi.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat, iar cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate