Connect with us

TENIS

CSM Zalău reprezintă Sălajul în Divizia B la tenis de masă

Florin Petruş, Rareş Olăhuţ, Patriciu Iosif şi Ştefan Pop, alături de antrenorul Victor Puie formează echipa care reprezintă judeţul în Liga a II-a la tenis de masă


După o pauză de câţiva ani, CSM Zalău a revenit în competiţiile de seniori la tenis de masă.

Cu o echipă formată din Florin Petruş, Patriciu Iosif, Rareş Olăhuţ şi Ştefan Pop, antrenorul Victor Puie îşi doreşte să facă o figură frumoasă în Divizia B, experienţa competiţiei fiind mai importantă în primul an decât rezultatele în sine.

Divizia B este structurată în două serii, iar CSM Zalău face parte din Seria a II-a, alături de echipe precum ACS Dumbrăviţa, ACTT Bucureşti I, CSS Odorheiu Secuiesc II, CSM Craiova, CS Raris Timişoara, CSS Sfântu Gheorghe şi CSM Vatra Dornei.

În perioada 16 – 18 octombrie a avut loc turul campionatului, într-un turneu desfăşurat la Dumbrăviţa.

La acel turneu, CSM Zalău a bifat o victorie în faţa echipei din Vatra Dornei, clasându-se pe locul 7. La finele săptămânii trecute, tot la Dumbrăviţa a avut loc şi returul Diviziei B.

De această dată, CSM Zalău a obţinut două victorii, scor 3 – 1 cu CSS Sfântu Gheorghe şi 3 – 0 cu CSM Vatra Dornei (neprezentare). În urma acestor rezultate, CSM Zalău s-a clasat pe locul 6.

“L-am reactivat pe Florin Petruş, echipa fiind copletată de Rareş Olăhuţ, Ştefan Pop şi Patriciu Iosif. Am terminat pe locul 7 şi mai avem de jucat meciuri de baraj în luna aprilie la Târgu Secuiesc”, ne-a spus Victor Puie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS