Connect with us

ATLETISM

Robert Parge s-a calificat la Europenele de sală de la Torun

Atletul sălăjean de la CSM Bucureşti a obţinut biletul către Europenele din Polonia în urma cursei de la Gent – Belgia


La începutul acestei luni, Robert Parge a devenit campion naţional la proba de 400 m, confirmând încă o dată dacă mai era nevoie că este unul dintre cei mai buni sprinteri ai României.

Atletul de la CSM Bucureşti are evoluţii bune atât pe plan naţional, cât şi internaţional. De altfel, recent a câştigat Meeting d’Athlétisme de Mondeville, proba 400 m.

După cursa senzanţională din Franţa şi succesul de la Campionatele Naţionale de sală, pentru Robert Parge a urmat o nouă cursă reuşită, cursă în care a obţinut biletul pentru Campionatele Europene din luna martie.

Este vorba despre IFAM Gent Indoor, competiţie desfăşurată în Gent – Belgia.

Sălăjeanul pregătit de Kanizsay Magdolna a făcut o cursă bună, reuşind o clasare pe locul 3. Robert Parge a terminat cursa cu timpul 47,26 secunde, ceea ce reprezintă cel mai bun timp al sezonului.

Graţie acestui rezultat, Robert Parge a obţinut biletul către Campionatele Europene de sală ce vor avea loc în perioada 5 – 7 martie, la Torun – Polonia la proba de 400 m.

“A fost un concurs puternic, cu atleţi valoroşi. Mă bucur că m-am ridicat la nivelul aşteptărilor şi că am obţinut biletul pentru Torun. Am avut însă un mic incident la start, când am călcat strâmb pe turnantă, ceea ce m-a împiedicat să intru în ritmul cursei. Per total sunt mulţumit, iar pe viitor este loc de mai bine”, a declarat Robert Parge pentru www.fra.ro.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM