Connect with us

FOTBAL

Sportul Șimleu intră în cantonament

Începând de luni, elevii lui George Zima intră într-o perioadă centralizată pe plan local, unde există condiții bune. “Nu avea rost să cheltuim şi să mergem în alte părţi, în condiţiile în care peste tot este problemă cu terenurile”, a punctat antrenorul George Zima

Sportul Şimleu este în a treia săptămână de pregătire şi mai are încă trei săptămâni la dispoziţie să se pună la punct până se reia campionatul.

Şimleuanii se antrenează pe plan local şi de săptămâna viitoare vor intra într-un cantonament la Şimleu Silvaniei. Conducerea a dorit un cantonament extern, însă lipsa terenurilor disponibile în această perioadă i-a determinat pe conducători să opteze pentru un cantonament pe plan local.

“De luni intrăm într-un cantonament centralizat pe plan local. Avem sală de forţă, teren de fotbal la Ip, dar şi un teren sintetic şi ne putem adapta. Nu avea rost să cheltuim şi să mergem în alte părţi, în condiţiile în care peste tot este problemă cu terenurile”, a spus antrenorul George Zima.

Sportul Şimleu îşi va încheia cantonamentul pe 27 februarie, iar cu o săptămână înaintea de reluarea campionatului va mai disputa o partidă de verificare cu liderul din Seria a IX-a.

Pe 6 martie, gruparea de sub Măgură îşi va măsura forţele cu Unirea Dej, iar pe 13 martie va disputa prima partidă oficială, în deplasare la CSM Satu Mare. 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL