Connect with us

Actualitate

S-au finalizat lucrările la căminul cultural din Pria. “Lucrări de excepţie, de o calitate ireproşabilă”. FOTO

În acest final de săptămână, autorităţile locale au recepţionat lucrările de reabilitare, modernizare, extindere şi dotare a căminului cultral


Unul dintre obiectivele importante ale administraţiei locale din Cizer a fost finalizarea lucrărilor de reabilitarea şi modernizare a căminului cultural din Pria.

Este vorba despre o investiţie de 839.238 lei, buget asigurat din fonduri europene obţinute prin AFIR, însă, investiţie a fost ceva mai mare, restul fiind acoperit de finanţe primite de la Guvernul României.

Lucrările de modernizarea au început la finalul anului 2019 şi au fost finalizate în această săptămână.

Căminul cultural din Pria arată ca o bijuterie, fiind o investiţie care mulţumeşte atât cetăţenii, cât şi administraţia locală care a făcut receţia lucrărilor.

“O săptămână frumoasă de iarnă, o săptămână de efort, încheiată cum nu se poate mai bine, recepţia finală a proiectului de reabilitare, modernizare, extindere şi dotări la Căminul Cultral Pria. Lucrările au fost finanţare din fonduri europene şi ale Guvernului României. Concluzia unanimă a tuturor participanţilor la eveniment, reprezentanţii Prefecturii Sălaj, Inspectoratului de Stat în Construcţii, proiectant, consultant sau beneficiar, a fost aceea a unor lucrări de excepţie, de o calitate ireproşabilă”, spune Nicolae Pavel, primarul comunei Cizer.

Recent, în comună a fost reabilitat şi modernizat şi căminul cultural din Cizer. Şi şcoala din Plesca a fost modernizată recent.

Însă, având în vedere că în acel sat nu exista cămin cultural şi şcoala este închisă de câţiva ani, adminsitraţia locală a găsit soluţia şi clădirea unde cândva a funcţionat şcoala din sat va fi transformată în cămin cultural. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate