Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău scârţâie. A pierdut al doilea amical în 3 zile!

Având şi unele probleme de lot, gruparea zălăuană a înregistrat două înfrângeri în trei zile. După ce miercuri a fost învinsă de Progresul Şomcuta Mare, formaţia zălăuană a pierdut sâmbătă şi amicalul cu Avântul Reghin de la Târgu Mureş

Cu trei săptămâni înaintea reluării campionatului, SCM Zalău traversează o perioadă delicată din punct de vedere al rezultatelor înregistrate în ultimele amicale. Având şi unele probleme de lot, gruparea zălăuană a pierdut două meciuri în trei zile. După ce miercuri a fost învinsă de Progresul Şomcuta Mare, formaţia zălăuană a cedat şi sâmbătă în amicalul cu Avântul Reghin, de la Târgu Mureş.

În amicalul de sâmbătă cu ocupanta locului 3 din Seria a IX-a, antrenorul Marius Paşca nu a putut conta pe Alin Mutu, Florin Istrate, Florin Pop şi Denis Cubaş, dar la un lot de 24 de jucători, conducerea tehnică are soluţii pentru înlocuire.

SCM Zalău a avut două ocazii mari în prima repriză, prin Sergiu Pop, cel care a trimis de două ori mingea în bară. Prima dată s-a întâmplat în minutul 5, la o lovitură de cap, iar a doua oară în minutul 24, după un şut din interiorul careului.

Prima repriză s-a terminat cu un scor “alb”, dar partea secundă a fost mai animată. Avântul Reghin – o grupare care aspiră şi ea la barajul pentru Liga a II-a – a deschis scorul în minutul 50, însă după doar 10 minute, SCM Zalău a egalat.

De data aceasta, Sergiu Pop nu a mai ratat ţinta şi a reluat cu latul în plasă centrarea primită în faţa porţii de la Mihai Onicaş.

Zălăuanii au mai avut câteva ocazii, dar fără efect, astfel că amicalul se îndrepta spre o remiză. Pe final, Avântul Reghin a profitat din plin de greşelile din tabăra adversă şi în minutul 80 a făcut 2 – 1. Gruparea din judeţul Mureş a mai înscris şi în minutul 86, astfel că a obţinut o victorie de moral în faţa liderului din Seria a X-a.

Avântul Reghin – SCM Zalău 3 – 1 (0 – 0)

Pentru SCM Zalău a marcat Sergiu Pop

SCM Zalău: Bogdan Miron – Bogdan Vișan, Răzvan Dulap, Cristian Jalbă, Mihai Cohan, Sebastian Culda, Mihai Onicaș, Vadim Calugher, Mihai Forna, Mihai Petra și Sergiu Pop. Au mai evoluat: Andrei Pop, Tudor Mare – Raul Stanciu, Logon Romaric, Dănuţ Cozma, Alexandru Jula și Kis Lorant.Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL