Connect with us

DIVERSE

Goluri la foc automat în partidele amicale de minifotbal. REZULTATELE complete

În cele 11 partide amicale care s-au disputat în ultima săptămână la Baza Sportivă Onix s-au marcat nu mai puţin de 103 de goluri. A rezultat o medie de aproape 10 goluri pe meci, cee ce arată dorinţă mare din partea jucătorilor de a reveni în competiţii după o pauză îndelungată de aproape un an de zile 

Toate competiţiile de amatori au avut de suferit din cauza pandemiei, iar în această categorie s-a aflat şi minifotbalul. Din martie 2020 nu a mai avut loc nicio competiţie oficială, iar echipele şi-au sistat activitatea. Au revenit la început de 2021 pentru primele antrenamente şi jocuri de verificare, care se organizează la Baza Sportivă Onix, cu respectarea măsurilor impuse de autorităţi.

În speranţa relaxării protocolului medical şi a începerii competiţiilor din martie, echipele vor să fie cât mai bine pregătite. În acest sens, la fiecare final de săptămână, la Baza Sportivă Onix este cerere mare pentru programarea de jocuri amicale.

Şi la finalul săptămânii trecute s-au disputat nu mai puţin de 11 partide amicale.În total s-au marcat nu mai puţin de 103 goluri, rezultând o medie de aproape 10 goluri pe meci! Acest aspect arată cât de mare este dorinţa jucătorilor de a juca într-un mod organizat şi de a simţi din nou miza unei întreceri sportive.

Cel mai mare scor s-a înregistrat la partida dintre AS Onix şi Spartac 2021, în care AS Onix a câştigat cu 12 – 1, meci în care Eduard Kurti a ieşit în evidenţă cu 8 goluri marcate!

Dia Guard arată ca o echipă pusă la punct, care face scor indiferent de adversar. A câştigat cu 9 – 0 şi partida de verificare cu Yvo Team, o formaţie care îşi anunţă revenirea în  competiţiile de minifotbal după o pauză de câţiva ani.

AS Ip şi Barcău Tusa, două echipe din Liga a V-a s-au duelat şi la minifotbal. Echipa din Ip a câştigat la scor şi a marcat nu mai puţin de opt goluri în poarta adversă.

Tot la finalul săptămânii trecute a avut loc şi derby-ul Jiboului între Time Caffe şi Generaţia 94, meci pe care Time Caffe l-a câştigat cu un categoric 8 – 3.

Încă trei echipe noi!

Lista formaţiilor noi înscrise a devenit şi mai numeroasă, după ce în ultima săptămână alte trei echipe noi s-au înscris la Baza Sportivă Onix pentru jocurile amicale, dar şi pentru competiţiile oficiale, când acestea se vor relua.

Gloria Marin, Faimoşii şi Cetăţenii sunt numele noi, care deja şi-au făcut debutul în cadrul unor partide de verificare.

Rezultatele şi marcatorii din partidele amicale, de la finalul  săptămânii trecute:

Sport Boys – Ianus           7 – 5

Au marcat:Rareş Geamănu (5) şi Marius Teglaş (2), respectiv Mihai Ardeleanu (3), Paul Barbur şi Andrei Ştirb

Generaţia Z – Milionarios 8 – 5

Au marcat: Raul Colcear (3), Florin Herţe (2), Raul Moldovan (2) şi Alexandru Urzică, respectiv Ionuţ Stevar (3) şi Viorel Mezei (2)

AS Ip – Barcău Tusa          8 – 0

Au marcat: Varga Eduard (2), Teodor Ardelean (2), Luckacs Zoltan (2), Emil Oltean şi Rafael Duma

Bad Boys -Faimoşii 8 – 2

Au marcat: Sergiu Pop (2), Viorel Chende (2), Ionuţ Terec (2), Cosmin Băgărean şi Marius Mânzat, respectiv Baczo Norbert şi Mihai Gog

Juniorii Creaca – Invictus 5 – 0

Au marcat: George Marian (3) şi Sergiu Brie (2)

Unirea Mirşid – Tenaris 2 – 4

Au marcat: Bogdan Petruşan şi Ciprian Stoica, respectiv Pall Istvan (2), Nicolae Micel şi David Andreica

Voinţa Doba – Tablor Print 2 – 3

Au marcat: Lakatos Ruben şi Simai Norbert, respectiv Ilyes Tamas, Cătălin Criste şi Cosmin Şerban

Dia Guard Cipricom – Yvo Team 9 – 0

Au marcat: Gabriel Ţiriac (4), Marcel Mureşan (2), Ruben Rodina (2) şi Ionuţ Blaga

Squadra Azzura – Gloria Marin 7 – 4

Au marcat: Sebastian Moroti (3), Bogdan Ember (2), Rareş Hossu şi Andrei Iacob, respectiv Marius Baidoc (2), Alin Chirilă şi Marius Irimie

Time Caffe Jibou – 94 Generation 8 – 3

Au marcat: Andrei Cosma (2), Răzvan Birta (2), Flaviu Porumb (2), Tudor Hozan şi Darius Balint, respectiv Adrian Pop, Samuel Botiş şi Ghiocel Brînduşe

AS Onix – Spartac 2021    12 – 1

Au marcat: Eduard Kurti (8), Andrei Vaida (2), Florin Morar (2), respectiv Toni Rawinski

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVERSE