Connect with us

Actualitate

Peste 300 de sancţiuni aplicate de poliţiştii sălăjeni într-o săptămână

În perioada 12-18 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier  au acționat în zona de competenţă, pentru siguranța traficului rutier, dar şi pentru prevenirea răspândirii noului virus. Astfel, în perioada de referință, poliţiştii au aplicat 302 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 57150 lei.

Polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliţiei municipale, au continuat acţiunile pentru siguranţa traficului rutier, dar şi pentru prevenirea răspândirii noului virus. Peste 300 de sancţiuni au fost aplicate, fiind reţinute nouă permise de conducere şi tot atâtea certificate de înmatriculare. 

În perioada 12-18 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier  au acționat în zona de competenţă, pentru siguranța traficului rutier, dar şi pentru prevenirea răspândirii noului virus.

Astfel, în perioada de referință, poliţiştii au aplicat 302 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 57150 lei.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 296  au fost la regimul circulaţiei rutiere, trei la Legea 55/2020, două la Legea 37/2017, iar o sancţiune a fost aplicată la Legea 448/2005 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

De asemenea, au fost reţinute nouă permise de conducere, dintre care trei pentru depăşiri neregulamentare, două pentru neacordare de prioritate pietonilor şi câte unul pentru depăşirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv, nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, neacordarea de prioritate vehiculelor şi neprezentarea în termenul de 24 de ore la sediul poliţiei ca urmare  a producerii unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Totodată, poliţiştii au retras şi nouă certificate de înmatriculare.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate