Connect with us

FOTBAL

Rapid Zimbor dă lovitura şi transferă şapte jucători şi antrenorul de la Dumbrava Gîlgău!

Nou-promovata în Liga a IV-a s-a mişcat rapid în privinţa noului sezon şi se întăreşte semnificativ la nivel de lot, dar şi pe banca tehnică. Astfel, gruparea condusă de Gabriel Mureşan a ajuns la o înţelegere cu Claudiu Cheţa, Robert Tonko, Florin Săstraş, Flaviu Bărnuţiu, Mihai Lung, Raul Brînduşe şi Cristian Unguruşan care vin la Zimbor, alături de antrenorul Florin Morar de la Dumbrava Gîlgău

Aflată pe primul loc în Seria Est din Liga a V-a în momentul îngheţării campionatului, Rapid Zimbor a avut ocazia să facă pasul în Liga IV-a. Gruparea din Zimbor s-a şi înscris în eşalonul superior, dar pentru a face o figură cât mai frumoasă la acest nivel a căutat să îşi întărească echipa pe toate planurile.

O adevărată lovitură a dat Rapid Zimbor în aceste zile şi a transferat nu mai puţin de şapte jucători de la Dumbrava Gîlgău, dar l-a adus la echipă şi pe antrenorul Florin Morar.

Claudiu Cheţa, Robert Tonko, Florin Săstraş, Flaviu Bărnuţiu, Mihai Lung, Raul Brînduşe şi Cristian Unguruşan sunt cei şapte jucători care şi-au dat acordul să vină la Zimbor, aceste mutări fiind confirmate şi de antrenorul Florin Morar.

“Domnul primar de la Zimbor ne-a abordat şi ne-a propus un proiect foarte serios. Eu am încredere în dânsul, fiindcă este un om de fotbal. Băieţii au răspuns afirmativ şi le mulţumesc jucătorilor că vin alături de mine. Sunt băieţi de caracter şi au venit alături de mine la Zimbor pentru că ei şi-au dorit să joace împreună şi pentru că grupul primează intereselor financiare. Sperăm să înceapă sezonul la Liga a IV-a într-o anumită formă, dar sănătatea este mai importanta decat fotbalul“, ne-a declarat antrenorul Florin Morar.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziaului de miercuri, 24 februarie

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL