Connect with us

DIVIZIA A1

Debut promiţător pentru Viachaslau Charapovic la SCM Zalău

Secundul transferat în această iarnă şi-a făcut debutul la SCM în derby-ul cu Craiova, reuşind 10 puncte. A jucat şi în partida cu “U” Cluj, în care a punctat de opt ori

SCM Zalău şi-a dorit pentru a doua parte de campionat un jucător care să aducă un plus în atacul echipei. Astfel, formaţia zălăuană a apelat la Viachaslau Charapovich, un internaţional din Belarus, care a mai jucat şi în Bulgaria. Secundul a fost transferat la începutul lunii ianuarie, însă nu a putut ajunge la Zalău decât după câteva săptămâni, până ce a intrat în posesia vizei. În aceste condiţii, Charapovich a ratat turneul de la Galaţi,dar şi turneul Cupei României, însă a fost la dispoziţia echipei pentru al doilea turneul din retur.

Charapovic şi-a făcut debutul la SCM Zalău tocmai în derby-ul cu SCMU Craiova,  având o evoluţie încurajatoare. Jucătorul a contabilizat 10 puncte, iar în partida cu “U” Cluj a contribuit la victoria echipei cu 8 puncte.

“Este un jucător bun care ne va ajuta. Ţinând cont că a venit la Zalău cu o săptămână înaintea turneului, el a avut o evoluţie bună, dar cu siguranţă, în partidele următoare va  ajunge la o formă mult mai bună”, spune managerul de la SCM Zalău.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 




More in DIVIZIA A1