Connect with us

DIVIZIA A1

De la Zalău se vede EUROPA!

Cele şase puncte obţinute în turneul de la finalul săptămânii trecute au făcut ca SCM Zalău să îşi consolideze locul 2 şi să îşi asigure în proporţii mari calificarea la turneul pentru locurile 1 – 4, implicit calificarea într-o cupă europeană

Pentru primul sezon în Divizia A1, SCM Zalău şi-a propus ca şi obectiv clasarea în primele şase locuri, dar conducerea îşi doreşte mai mult şi încă din vară, Adrian Feher spunea că echipa va încerca să atace un loc de cupă europeană.

Pentru a reuşi acest lucru, SCM Zalău trebuie să termine campionatul într-unul din primele patru locuri, iar acest lucru pare tot mai sigur, în condiţiile în care la turneul de săptămâna trecută, gruparea de sub Meseş a obţinut şase puncte.

Cu cele două victorii, SCM Zalău şi-a consolidat locul 2, având 34 de puncte acumulate. Pe poziţia a treia se află Steaua Bucureşti, cu 31 de puncte, în timp ce locul 4 este ocupat de către SCMU Craiova, cu 29 de puncte, dar cu un meci mai puţin jucat.

Sub linia ce duce la turneul pentru locurile 1 – 4 se află Dinamo Bucureşti, care are 27 de puncte, însă calificarea dinamoviştilor în play-off-ul pentru locurile 1 – 4 depine de mai multe rezultate.

“În condiţiile normale ne-am asigurat în mare parte un loc în primele patru, dar trebuie să luăm în calcul mai multe aspecte. Mai avem două meciuri grele, cu Steaua şi Dinamo, la Bucureşti, dar mai jucăm tot în deplasare cu Explorări Baia Mare, CSU Vest Timişoara, Ştiinţa Bucureşti şi CSU Braşov, unde suntem favoriţi să obţinem victorii de 3 puncte. Până nu suntem şi matematic calificaţi, nu ne hazadrăm, fiindcă să nu uităm că în acest campionat pot apărea situaţii neprevăzute, din cauza COVID-19. Trebuie să rămânem serioşi până la final de campionat”, spune managerul Adrian Feher.

SCM Zalău stă la mâna ei, astfel că şi dacă va pierde cu Steaua şi Dinamo, la Bucureşti, poate prinde play-off-ul pentru locurile 1 – 4, dacă va obţine victorii de 3 puncte cu Explorări Baia Mare, CSU Vest Timişoara, Ştiinţa Bucureşti şi CSU Braşov.

Şansele sunt mari şi la obţinerea unei medalii, ţinând cont că în faza superioară a campionatului, primele patru clasate vor juca în cadrul a două turnee, tur-retur. Echipele se vor califica în play-off cu punctele acumulate după sezonul regulat.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1