Connect with us

TENIS

Ioana Lung şi Kutasi Bence, pe podium la Bistriţa

Sportivii de la Palatul Copiilor Zalău, respectiv CS Pro Tenis Şimleu Silvaniei s-au clasat pe locul 3 la Cupa RCB Electro 97 de la Bistriţa la categoriile lor de vârstă


La finalul săptămânii trecute, la Bistriţa a avut loc Cupa RCB Electro 97, competiţie organizată de Asociaţia Club Sportiv “GS Tennis Club”, sub egida Federaţiei Române de Tenis.

Competiţia s-a desfăşurat la trei categorie de vârstă, 12 ani, 16 ani, la fete şi băieţi, seniori şi senioare.

Judeţul Sălaj a fost reprezentat la această competiţie de Ioana Lung (Palatul Copiilor Zalău), Cezara But (ACS Sergiu Carp Tennis Club) la categoria de vârstă senioare şi de Kutasi Bence (CS Pro Tenis Şimleu Silvaniei) la categoria de vârstă 16 ani.

În cazul celor două sălăjence, But a beneficiat de tur liber, fiind favorita numărul 3, în timp ce Ioana Lung a trecut în două seturi de Giulia Butnariu în primul tur.

În sferturile de finală, cele două sălăjence şi-au dat “întâlnire”, câştig de cauză având Ioana Lung, sportivă care a avansat în faza semifinalelor.

Ajunsă în “careul de aşi”, tenismena legitimată la Palatul Copiilor Zalău a fost învinsă de Patricia Goina, sportivă împotriva căreia a pierdut finala Trofeului GST din urmă cu două săptămâni.

Ioana Lung ar putea avea ocazia să se revanseze pe “teren propriu” la final de săptămână, având în vedere că şi Patricia Goina va fi prezentă la Transilvania Master, un puternic turneu ce va avea loc la baza sportivă Transilvania Tenis Club în acest final de săptămână.

La categoria de vârstă 16 ani, şimleuanul Kutasi Bence a avut o comportare bună, reuşind să treacă de primul tur şi să se califice în final four-ul categoriei, acolo unde fiecare a jucat cu fiecare.

Cu o victorie şi două înfrângeri, sportivul care în ultima perioadă s-a pregătit cu Bogdan Cuceu s-a clasat pe locul 3.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS