Connect with us

DIVERSE

Dia Guard Cipricom, amical cu campioana din Bihor

Câştigătoarea Superligii din Sălaj îşi va măsura forţele cu AEK Oradea, formaţie ce are în palmares medalia de bronz la un Campionat Naţional. Amicalul este programat duminică, de la ora 17.00, la Zalău

Desemnată câştigătoarea Superligii în sezonul trecut, Dia Guard Cipricom va reprezenta Sălajul la Supercupa României, prima competiţie naţională care se va organiza odată ce autorităţile vor permite reluarea sportului de la amatori. Pentru a fi cât mai bine pregătită pentru această întrecere, Dia Guard Cipricom s-a pregătit intens în această perioadă.

A disputa mai multe jocuri amicale, chiar şi cu echipe din Superligă, dar vrea să îşi măsoare forţele şi cu una dintre grupările importante din ţară. Astfel, formaţia condusă de Flore Pop şi-a programat un joc amical cu AEK Oradea, multipla campioanaă din Bihor ce are în palmares un campionat regionat câştigat, dar şi o medaliata cu bronz la ultimul Campionat Naţional.

Partida este programată duminică, de la ora 17.00, la Zalău, însă din cauza restricţiilor în vigoare, accesul spectatorilor nu este permis.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVERSE