Connect with us

FOTBAL

“Duş rece” pentru SCM Zalău. Echipa zălăuană a pierdut după 5 luni!

Liderul Seriei a X-a a pierdut amicalul de miercuri cu Progresul Şomcuta Mare. Formaţia zălăuană a cedat cu 0 – 2 şi a suferit o înfrângere după cinci luni de la partida din Cupa României, cu Sportul Şimleu

SCM Zalău a avut un parcurs excelent în campionat, unde a înregistrat şapte victorii şi trei remize. Şi în primele partide amicale din această iarnă, liderul Seriei a X-a avea două victorii, cu Viitorul Cluj şi apoi cu Universitatea Cluj.

Miercuri după-amiază, SCM Zalău a călcat strâmb şi a pierdut amicalul cu Progresul Şomcuta Mare, de pe terenul sintetic de la Iclod. Zălăuanii au cedat cu 0 – 2 şi astfel au suferit o înfrângere după o perioadă de 5 luni de invincibilitate.

Maramureşenii au deschis scorul încă din minutul 7, după un contraatac, iar golul doi l-au marcat în minutul 67, după o fază fixă. Şi SCM Zalău a avut ocazii, însă nu le-a fructificat. A contat însă şi lipsa a şapte jucători în tabăra zălăuană, printre cei mai importanţi fotbalişti care au absentat fiind Alin Mutu şi Raul Stanciu.

“Este clar că ne nemulţumeşte acest rezultat. Nu am mai pierdut un meci din luna septembrie a anului trecut, de la meciul din Cupă. A fost un teren cu suprafaţă sintetică, îngheţat în multe locuri, iar pentru jucătorii noştri a fost un minus, având în vedere că suntem echipa care pune accentul pe faza de construcţie. Totuşi, e bine că a venit acest duş rece într-un amical”, a spus antrenorul Marius Paşca la final de meci.

Progresul Şomcuta Mare – SCM Zalău 2 – 0 (1 – 0)!

SCM Zalău: Andrei Pop (min. 45 Bogdan Miron) – Bogdan Vişan, Kis Lorant, Răzvan Dulap, Mihai Cohan, Sebastian Culda (min. 60, Mihai Petra), Mihai Onicaş, Vadim Calugher (min. 60 Dănuţ Cozma), Logon Romaric (min. 60, Alexandru Jula), Florin Istrate şi Sergiu Pop. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL