Connect with us

Culturism

Liviu Unguruşan, premiat de Federaţia Română de Culturism

Preşedintele CS Alfa Zalău a primit o plachetă din partea preşedintelui Gabriel Toncean pentru contribuţia adusă la dezvoltarea culturismului şi a activităţii sportive

La finalul lunii ianuarie a avut loc Adunarea Generală de Alegeri a Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, ocazie cu care Gabriel Toncean a fost reales preşedinte pentru a treia oară. În cadrul evenimentului, conducerea Federaţiei a acordat şi câteva premii speciale.

Sălăjeanul Liviu Unguruşan s-a aflat pe lista acelor premii, actualul preşedinte al Clubului Sportiv Alfa Zalău fiind premiat cu o plachetă de Gabriel Toncean, pentru contribuţia adusă la dezvoltarea culturismului, cât şi pentru activitatea sportivă.

Din motive personale, Liviu Unguruşan nu a putut fi prezent la Adunarea Generală de Alegeri, însă, premiul a ajuns în siguranţă în posesia sa. Premiul a ajuns exact în perioada în care fostul culturist a împlinit frumoasa vârstă de 61 de ani.

“Mă bucur că cei de la Federaţie s-au gândit la mine şi mi-au oferit acest premiu”, ne-a declarat Liviu Unguruşan.

Liviu Unguruşan s-a născut la data de 15 februarie 1960, la Moigrad (comuna Mirşid), fiind cel care a pus bazele primei secţii de Culturism din Sălaj, în cadrul clubului AS Armătura Zalău. A devenit ulterior unul dintre cei mai mari culturişti ai judeţului.

“Omul Liviu Unguruşan este o personalitate a culturismului românesc, un veteran pe care orice organizaţie sportivă şi l-ar dori în componenţă. Cine nu are un Liviu Unguruşan, să-şi cumpere”, ne-a spus preşedintele Gabriel Toncean, într-un reportaj realizat cu ocazia aniversării a 60 de primăveri a sportivului şi preşedintelui Liviu Unguruşan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Culturism