Connect with us

Actualitate

Volei Club Zalău a pierdut trei meciuri la “masa verde” din cauza COVID-19

Formaţia zălăuană a avut confirmat pozitiv un jucător, iar cum toţi ceilalţi au fost contacţi direcţi, Volei Club Zalău nu s-a mai prezentat la al doilea turneu şi a pierdut cu Oţelul Roşu, CSS CNE Lapi Dej şi cu CSM Suceava


Pentru Volei Club Zalău sezonul a început cu adevărat doar din luna ianuarie, când a participat la primul turneu.

Formaţia sălăjeană a avut parte de un debut perfect şi a câştigat ambele partide, cu CSS CNE Lapi Dej şi cu Oţelul Roşu.

Dacă pe echipa din Dej a învins-o cu 3 – 1, în faţa celor de la Oţelul Roşu, zălăuanii au câştigat cu 3 – 0 la “masa verde”, după ce adversarii nu s-au pututu prezenta la meci.

Al doilea turneu din acest an la care trebuia să participe Volei Club Zalău era tot la Dej, în perioada 12 – 14 februarie, însă gruparea condusă de Gabriel Terheş s-a văzut în imposibilitatea de a participa.

Conform protocolului medical, Volei Club Zalău a trebuit să îşi testeze jucătorii înaintea turneului. Unul dintre ei a fost confirmat pozitiv, iar cum toţi ceilalţi jucători din lot au fost contacţi direcţi, gruparea zălăuană nu s-a mai deplasat.

În aceste condiţii, Volei Club Zalău a pierdut la “masa verde” cu Oţelul Roşu, CSS CNE Lapi Dej şi CSM Suceava. Nu este singurul meci pierdut la “masa verde” de către formaţia zălăuană, care în toamnă nu s-a putut prezenta nici la turneul de la Arad, unde trebuia să joace cu ProVolei.

“Am avut  confirmat un jucător cu COVID-19, iar toţi ceilalţi jucători au fost  contacţi direcţi, fiindcă săptămâna trecută toţi au participat la antrenamente. Nu am putut risca, fiindcă avem în lot mulţi juniori şi sănătatea este mult mai importantă. Am anunţat Federaţia că nu ne putem prezenta, iar motivul a fost cât se poate de pertinent. Ne-am programat toţi la o nouă testare miercuri, iar dacă nu mai apar cazuri noi, atunci de joi ne vom relua antrenamentele”.

Gabriel Terheş, conducătorul de la Volei Club Zalău


Rezultatele turneului de la Dej:

Volei Club Zalău – CSS CNE Lapi Dej 0 – 3

Oţelul Roşu – Volei Club Zalău (ambele echipe pierd cu 0 – 3)

CSM Suceava – Oţelul Roşu 3 – 0

Volei Club Zalău – CSM Suceava 0 – 3

Oţelul Roşu – CSS CNE Lapi Dej 0 – 3

Clasament: 1. CSM Suceava 17p, 2. ProVolei Arad 10p, 3. CSS CNE Lapi Dej 9p, 4. Volei Club Zalău 6p, 5. Oţelul Roşu 0p.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate