Connect with us

FOTBAL

În aşteptarea debutului la Gaz Metan Mediaş, Vlad Morar marchează în viaţa personală!

Fotbalistul originar din comuna Crişeni şi-a cerut iubita în căsătorie. Poza cu inelul a fost postată şi pe faceebok, unde a strâns sute de like-uri

Pe plan fotbalistic, Vlad Morar nu o duce prea bine. Chiar dacă după despărţirea de UTA Arad continuă tot în Liga 1, la Gaz Metan Mediaş, sălăjeanul încă nu a apucat să debuteze pentru ardeleni. A trecut mai bine de jumătate din retur, însă mijlocaşul originar din comuna Crişeni a fost scos din circuit de COVID-19, fiind nevoit să stea în izolare.

Etape bune, antrenorul Mihai Teja nu s-a putut baza pe aportul fotbalistului, care a ajuns la Mediaş de mai bine de o lună.

Dacă pe teren nu a avut ocazia să iasă în evidenţă, Vlad Morar a punctat la un alt capitol, în viaţa personală. Astfel, sălăjeanul a decis să facă un pas importat în viaţă şi şi-a cerut iubita în căsătorie, pe frumoasa Eliza Bărbuş. Evident, răspunsul a fost “DA”, iar poza cu inelul a fost postată şi pe facebook, unde a strâns peste 400 de like-uri.

Vlad Morar a semnat cu Gaz Metan Mediaş până la final de sezon şi mai are la dispoziţie mai puţin de trei luni să joace în tricoul medieşenilor. Fotbalistul s-ar putea să reintre în circuit din etapa următoare, când Gaz Metan Mediaş joacă pe teren propriu tocmai împotriva campioanei CFR Cluj.

În turul de campionat, Vlad Morar a jucat în 12 meciuri pentru UTA Arad, reuşind să înscrei trei goluri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL