Connect with us

Ştiri din Sălaj

Virgil Ţurcaş rămâne în Prefectură. “Am convingerea că noua echipă va fi dedicată 100% intereselor judeţului”

Ca urmare a negocierilor făcute de partidele din coaliţia de guvernare, postul de prefect a fost direcţionat spre UDMR. Liberalul nu va părăsi Instituţia Prefectului, Ţurcaş urmând a fi subprefect

În urma negocierilor dintre partidele aflate la guvernare, prefectul Sălajului va fi un reprezentat al UDMR: Dari Toma. Altfel spus, Virgil Ţurcaş trebuie să părăsească fotoliul de prefect, dar nu şi Instituţia Prefectului. Aceasta, deoarece conducerea naţională a PNL a validat şi nominalizat propunerea filialei PNL Sălaj pentru funcţia de subprefect al judeţului, în persoana actualului prefect.

“Virgil Ţurcaş este o persoană a cărui probitate morală şi profesională a fost demonstrată pe deplin în ultimul an, o perioadă extrem de complicată în contextul epidemiologic generat de pandemia cu noul coronavirus”, au menţionat reprezentanţii PNL.

Aşadar, Virgil Ţurcaş va fi unul dintre cei doi subprefecţi ai judeţului, celălalt urmând a fi numit de pe listele PLUS, conform negocierilor la nivel naţional. În acest moment, pentru această funcţie sunt nu mai puţin de şase aspiranţi.

Totul se va limpezi cel târziu până la începutul lunii martie, deoarece termenul limită a punerii în funcţie e data de 5 martie, adică 30 de zile de la publicarea ordonanţei de urgenţă în Monitorul Oficial.

”În urma negocierilor partidelor care fac parte din coaliţia de guvernare, postul de prefect în Sălaj revine UDMR, iar unul de subprefect la PNL. Am convingerea că noua echipă va fi dedicată 100% intereselor judeţului. Chiar dacă este o echipă nouă sunt convins că şi în noua formulă ne vom achita
cu brio de responsabilităţile pe care le avem”,
a spus Virgil Ţurcaş pentru Ştirile din Sălaj.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj