Connect with us

Actualitate

Paul Maghiu devine vicepreşedinte la Institutul Naţional de Statistică

Consilier judeţean la al doilea mandat şi fost director de cancelarie în cadrul Instituţiei Prefectului, zălăuanul Paul Maghiu ajunge într-o poziţie importantă, cea de vicepreşedintele la INS. Propunerea PNL Sălaj a fost votată şi de către membrii Biroului Politic Naţional al PNL, în şedinţa din 13 februarie

Funcţii imporante la nivel naţional pentru doi sălăjeni. Dacă Bogdan Ilea va ocupa funcţia de secretar de stat în Ministerul Justiţiei, Paul Maghiu va deveni vicepreşedinte la Institutul Naţional de Statistică.

În ședința Biroului Politic Național al PNL, format din președinții filialelor județene și membrii BEx, au fost aprobate propunerile pentru secretarii de stat și demnitarii cu rang de secretar și subsecretar de stat.

Ambele propuneri ale PNL Sălaj, aprobate cu unanimitate de voturi în ședința Biroului Politic Județean din luna ianuarie 2021, au fost votate și de către membrii BPN în ședința din 13 februarie 2021.

Astfel, alături de încă 70 de liberali din alte județe și municipiul București care vor fi desemnați de Guvern în poziții naționale, Sălajul va fi reprezentat de Bogdan Ilea, Decanul Baroului Sălaj, care va ocupa postul de secretar de stat în Ministerul Justiției, și de Paul Maghiu  care devine vicepreşedinte al Institutului Naţiona de Statistică.

Fost director de cancelarie în cadrul Instituţiei Prefectului Sălaj, Paul Maghiu se află la al doilea mandat de consilier judeţean. Este o persoană important în cadrul PNL Sălaj, ocupând funcţia de  vicepreşedinte în cadrul filialei Sălaj.

Paul Maghiu a lucrat şi în presă, la Graiul Sălajului şi la Adevărul şi a mai activat ca şi purtător de cuvânt la Citadin şi Transurbis.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate