Connect with us

TENIS DE CAMP

Patrik Bolduţ îşi amână întâlnirea cu Rafael Nadal

Competiţia organizată de Academia fostului nr. 1 ATP a fost amânată din cauza situaţiei epidemiologice. Kinder Joy Masters International ar fi trebuit să aibă loc la acest final de săptămână

Tenisul sălăjean este din nou pe o oarecare pantă ascendentă. Ne mândrim din nou cu sportivi la loturile naţionale, fapt ce denotă că talentul şi munca este încă acolo şi poate autorităţile locale aruncă un ochi şi spre sportul de masă, nu doar spre volei, handbal sau fotbal.

Oana Flonta este la lotul naţional U 14, în timp ce Eric Verdeş este în lotul naţional U 18. Sigur, Verdeş s-a transferat la CS Winners Cluj-Napoca, însă, evoluţiile sale sunt tot mai îmbucurătoare şi chiar a participat la primul turneu Futures, la Cairo – Egipt.

Un nume interesant al tenisului sălăjean este şi Patrik Bolduţ. Puştiul în vârstă de 11 ani se antrenează sub îndrumarea lui Sergiu Carp şi are cele mai bune rezultate din rândul tenismenilor sălăjeni la competiţiile organizate de Federaţia Română de Tenis.

Patrik Bolduţ a câştigat numeroase trofee, atât la categoria de vârstă 10 ani, cât şi la categoria de vârstă 12 ani. Însă, cea mai prestigioasă competiţie câştigată de elevul lui Sergiu Carp este Kinder Joy Masters, competiţie care i-a asigurat prezenţa la turneul final ce urmează să fie organizat de celebra academie a lui Rafa Nadal.

Competiţia ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei săptămâni, însă, din cauza situaţiei epidemiologice, a fost amânată, urmând a se stabili o dată ulterioară la care va avea loc. Astfel, puştiul minune al tenisului sălăjean îşi amână întâlnirea cu Rafa Nadal. Până la turneul din Spania, Patrik Bolduţ ar putea participa la un turneu ce va avea loc în Polonia la începutul lunii martie.

 “Primul nostru scop este siguranţa şi sănătatea jucătorilor, antrenorilor, a părinţilor şi familiilor lor, în special printr-un proiect ca Kinder Joy of Moving, ce promovează şi încurajează bucuria, distracţia, fair-play-ul şi mişcarea. Neaşteptat, pandemia de coronavirus nu este încă sub control pentru că sunt situaţiile diferă în fiecare ţară. Cu tristeţe am decis pentru a amâna încă o dată Final Master 2020. Încă nu am identificat o nouă dată pentru eveniment pentru că vrem să fim siguri că putem să organizăm competiţia în modul în care ne dorim. Sper că ne înţelegeţi decizia şi abia aşteptăm să ne revedem în 2021. O să trimitem deciziile noastre cât mai curând”, transmit organizatorii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS DE CAMP