Connect with us

Actualitate

Bogdan Ilea, validat de PNL pentru funcţia de secretar de stat în Ministerul Justiţiei

Decanul Baroului de Avocaţi Sălaj a fost validat de către Partidul Naţional Liberal în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional ce a avut loc sâmbătă seara

Bogdan Ilea este un avocat foarte apreciat în Sălaj şi nu numai, fiind şi decanul Baroului de Avocaţi. Tânărul s-a implicat şi în politică şi a candidat la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020 pentru un post de senator.

Deşi nu a intrat în Parlament, Ilea a primit cele mai multe voturi din Sălaj.

Însă, revenind în prezent, numele tânărului avocat s-a vehiculat pentru un posibil post de secretar de stat în Ministerul Justiţiei.

„Nu pot să fac niciun comentariu pe acest subiect. Există o propunere. Ştiu că numele meu a fost evaluat, altceva nimic. Adică numele de Bogdan Ilea se află pe o listă de opţiuni. Nimic nu este cert. Între timp, eu îmi fac datoria de avocat, de decan. În weekend, de exemplu, am participat la şedinţele Organelor Profesiei de Avocat din Bucureşti, unde sunt membru”, spunea Bogdan Ilea pentru Ştirile din Sălaj, la începutul acestei luni

Ei bine, sâmbătă seara, Biroul Politic Naţional s-a reunit în şedinţă şi nu mai puţin de 72 de persoane au fost validate pentru funcţiile publice.

Printre acestea se află şi Bogdan Ilea, acesta fiind validat pentru postul de secretar de stat în Ministerul Justiţiei.

De-a lungul anilor, tânărul avocat a ocupat şi alte funcţii înalte, precum cea de preşedinte – cu rang de secretar de stat – în cadrul Agenției Domeniilor Statului, dar şi membru în Consiliul de Administrație al Regiei Administraţia Română a serviciilor de trafic aerian (ROMATSA).

Printre numele validate se află şi Paul Marian Maghiu care va fi vicepreşedinte la Institutul Naţional de Statistică.

Mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Ştirile din Sălaj din 17 februarie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate