Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, o victorie şi o înfrângere

După ce vineri s-a impus în duelul cu Luceafărul Oradea, gruparea de sub Măgura a pierdut clar duelul cu ACS FC Recea, echipă de Liga a II-a


Sportul Şimleu avea programate trei amicale în patru zile în acest final de săptămână. Însă, meciul cu Crişul Chişineu Criş nu s-a mai disputat, astfel că şimleuanii şi-au măsurat forţele cu Luceafărul Oradea (vineri) şi ACS Fotbal Comuna Recea (sâmbătă).

Au fost două meciuri bune de pregătire, bilanţul sălăjenilor fiind o victorie şi o înfrângere.

Mai întâi, Sportul Şimleu a făcut o partidă bună cu Luceafărul Oradea, echipă pe care a învins-o cu 1 – 0 graţie unui gol marcat de Lazar Zoltan. Disputa a avut loc pe terenul sintetic de la LPS Oradea.

Azi, de la ora 13.00, la Baza Sportivă din Iclod (jud. Cluj), Sportul Şimleu s-a duelat cu ACS Fotbal Comuna Recea, echipă de Liga a II-a.

Gruparea de sub Măgura a rezistat aproape o repriză în faţa maramureşenilor, ba chiar putea deschide scorul prin Gueye Mansour, însă atacantul nu a reuşit să înscrie din apropiere porţii.

Pe finalul primei părţi, Recea a profitat de o eroare în defensiva şimleuanilor şi a deschis scorul, iar după numai un minut şi-a dublat avantajul de pe tabelă în urma unei lovituri de la 11 m.

Imediat după ce a început repriza a doua s-a făcut 3 – 0 pentru ACS FC Recea, pentru ca tot echipa maramureşeană să modifice tabela pentru ultima dată în acest joc, scor final 4 – 0.

“Suprafaţa de joc a fost îngheţată şi jucătorii aveau ghete şi au fost cam balerini. Dar, nu am făcut un meci rău, însă ne-a lipsit eficienţa. Se vede că Recea este echipă de Liga a II-a şi practică un fotbal frumos. Plus de alta, ei mai au o săptămână până începe campionatul, iar noi am început pregătirea de două săptămâni. Rezultatul poate e un pic prea drastic după cum s-a desfăşurat meciul, dar acesta este fotbalul. De aceea sunt ei la alt nivel pentru că ştiu să exploateze şi să fructifice situaţiile pe care şi le creează”, ne-a declarat Ioan Gurzău – preşedintele Sportului Şimleu.


Luceafărul Oradea – Sportul Şimleu 0 – 1

A marcat: Lazar Zoltan


ACS Fotbal Comuna Recea – Sportul Şimleu 4 – 0


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL