Connect with us

Actualitate

Teodor Bălăjel: “Cinematograful Scala este în etapa finisajelor și va fi punct de atracție în noul ansamblu arhitectural al zonei”

Viceprimar al municipiului Zalău, Teodor Bălăjel anunţă că lucrările la Cinematograful Scala ar putea fi finalizate în această primăvară


Cinematograful Scala este în etapa de execuție a finisajelor, toate echipamentele sunt achiziționate și ne așteptăm ca reabilitarea, finanțată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, să fie finalizată în primăvară.

Va fi un cinematograf modern, cu o sală pentru proiecții 2D cu 240 de locuri, o sală pentru filme 3D cu 25 de locuri, un planetariu cu 25 de locuri, dar și un hol primitor, amenajat cu mult stil, un loc de relaxare deosebit.

“Împreună cu directorul Direcției Tehnice a Primăriei, Dănuț Curea, am fost ieri la o întâlnire cu proiectantul, constructorii de la blocul Scala și cinematograf pentru câteva detalii, inclusiv privind modul în care va fi realizat și frontispiciul cinematografului, având în vedere că reabilitarea blocului este pe final și vom începe în curând lucrările la noua arhitectură a zonei Scala, cu monumentul lui Mihai Viteazu în centru”, spune Teodor Bălăjel.

Pe frontispiciu va fi montat un ecran LCD, iar alături va fi scris numele cinematografului, pentru a cărui formă și culoare s-au făcut mai multe propuneri și simulări.

“Ne implicăm și consultăm specialiștii să putem garanta că noul ansamblu arhitectural din zona Scala va aduce un mare plus Zalăului”, a conchis viceprimarul Zalăului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate