Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău în faţa unui nou turneu în Divizia A2

După ce şi-a făcut debutul în acest sezon la turneul de la Dej de acum două săptămâni, formaţia condusă de Gabriel Terheş va merge la final de săptămână din nou pe Someş, unde va juca trei partide cu Oţelul Roşu, CSS CNE Lapi Dej şi CSM Suceava


Prima apariţie sub fileu din acest sezon a însemnat şi primele victorii pentru Volei Club Zalău. La primul turneu la care a participat în acest sezon, gruparea condusă de Gabriel Terheş a reuşit două  victorii în două jocuri. A câştigat cu 3 – 1 în  faţa gazdelor de la CSS CNE Lapi Dej, după care s-au impus cu 3 – 0 la “masa verde” în partida cu CS Oţelul Roşu, care nu s-a prezentat la joc.

La două săptămâni distanţă, Volei Club Zalău este în faţa unui nou turneu, unul mai solicitant pentru zălăuani, care vor juca trei meciuri, în trei zile.

Gazda turneului al doilea din 2021 este tot CSS CNE Lapi Dej, cu care Volei Club Zalău va juca din nou sâmbătă.

Tot la turneul de la Dej, Volei Club Zalău mai joacă vineri cu CS Oţelul Roşu, iar duminică, în ultima zi, gruparea zălăuană întâlneşte pe CSM Suceava.

Şi înaintea acestui turneu, Volei Club Zalău trebuie să se supună regulilor impuse de protocolul medical, astfel că toţi componenţii lotului trebuie să se testeze pentru COVID-19. Acest lucru reprezintă o cheltuială mare pentru Volei Club Zalău, care în acest sezon a beneficiat din partea autorităţilor doar de 30.000 de lei.

Şi la acest turneu, Volei Club Zalău va merge din nou pe mână tinerilor de la CSS Zalău, de unde a luat cu dublă legitimare nu mai puţin de opt juniori.

În clasamentul Seriei Vest, Volei Club Zalău se află pe locul 3, cu 6 puncte. După turneul de la Dej, formaţia zălăuană va participa la ultimul turneu din sezonul regulat, în perioada 26 – 28 februarie, când va avea de jucat două partide, cu ProVolei Arad şi cu CSM Suceava. Sunt şanse ca acest turneu să fie găzduit de către Volei Club Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2