Connect with us

DIVIZIA A1

Laurenţiu Lică: “SCM Zalău va fi greu de învins pe teren propriu”

Disputa dintre SCM Zalău şi SCMU Craiova va avea loc azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău


Ajuns la 41 de ani, Laurenţiu Lică rămâne cel mai important jucător de la SCMU Craiova, formaţie pe care o coordonează excelent din teren şi la această vârstă.

De multe ori, internaţionalul Craiovei şi-a împins echipa de la spate chiar şi în meciurile cu Zalăul, care au fost adevărate derby-uri în Divizia A1.

Un alt episod al confruntărilor dintre Zalău şi SCMU Craiova se va consuma vineri, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Oltenii au deja două victorii în acest sezon cu SCM Zalău, dar datele problemei vor fi altele la confruntarea de sub Meseş. Acest aspect îl recunoaşte şi Laurenţiu Lică, care se aşteaptă la un meci dificil.

“Este un turneu important pentru noi,două meciuri grele, cu două echipe cu care în tur,am reuşit prestaţii bune.Partida împotriva Zalăului deschide turneul şi sperăm la un meci bun din partea noastră şi implicit la o victorie.Cu un jucător nou, transferat la echipă, SCM Zalău va fi greu de învins pe teren propriu”.

Laurenţiu Lică

Voleibalistul de la SCMU Craiova vede un uşor avantaj pentru SCM Zalău, având în vedere că joacă pe teren propriu.

“Şansele sunt 50-50, cu un uşor avantaj pentru Zalău, care joacă pe teren propriu. Suntem însă la jumătatea campionatului şi se pot întâmpla multe până la final, dar cu siguranţă, locul Zalăului în clasament este meritat”, a mai spus internaţionalul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1