Connect with us

Politică

Europarlamentarul Cristian Terheș, un nou atac la Guvern: “Toboșarul din fruntea Ministerului Justiției trebuie să-și dea demisia!”

După avizul negativ dat de plenul CSM pe proiectul de desfiinţare a Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), europarlamentarul PNȚCD a trimis o nouă săgeată către Guvernul Cîțu, cerând demisia ministrului Stelian Ion, pe care l-a mai numit micul Stalin

Azi, 11 februarie, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ – cu majoritate de voturi – proiectul de lege al Ministerului Justiţiei cu privire la desfiinţare Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

Decizia l-a iritat la culme pe europarlamentarul PNȚCD – sălăjeanul Cristian Terheș, cel care a solicitat demisia ministrului Justiției, pe care l-a numit… toboșar.

“În lumina votului negativ dat de Plenul CSM (adică și de procurori) pe propunerea de desființare a SIIJ, Stelian Ion toboșarul nu mai poate sta în fruntea Ministerului Justiției. În doar 2 luni de zile, toborașul de la USR a aruncat în aer justiția: valuri de pensionari ale magistraților, ce lasă instanțe pe butuci, proteste ale grefierilor și personalului din penitenciare etc.

Manipularea isterică pe care toboșarul de la MJ a făcut-o pe tema SIIJ, atât pe plan intern, cât și extern, inclusiv la Comisia Europeană, nu poate fi corectată decât prin demisia acestuia. E timpul ca Ministerul Justiției să fie condus de cineva care crede în valorile democratice, nu în cele ale lui Stalin, de folosire a justiției în scop represiv pentru obiective politice”.

Cristian Terheș – europarlamentar PNȚCD

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Politică