Connect with us

Actualitate

Amănunte de la accidentul rutier de la intrarea în Zalău

Trei mașini au fost implicate în evenimentul rutier petrecut azi la amiază, între Zalău și Panic. Între șoferii implicați s-a aflat un bărbat din Șimleu Silvaniei și o femeie din Zalău, care se afla în autoturism cu una dintre fetele sale

Joi după-amiază, în jurul orei 13.20, pe Drumul Național 1F ce face legătura între Zalău și Șimleu Silvaniei a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate patru persoane și trei mașini: un microbuz, o autoutilitară şi un autoturism.

Totul a avut loc la intersecția cu Drumul Comunal 74, ce duce spre satul Panic. C. Z. – o tânără de 34 de ani din municipiul Zalău – conducea un autoturism pe direcția Zalău – Hereclean, în care se mai afla una dintre cele două fiice ale sale.

Conform polițiștilor, șoferița a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe Drumul Comunal, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani, din Șimleu Silvaniei.

În urma impactului, mașina condusă de tânără a fost proiectată într-un alt autoturism, care se afla în intersecție pentru a acorda prioritate.

“Evenimentul s-au soldat cu rănirea ușoară a conducătoarei auto și a pasagerei acesteia. Toți participanții la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-au produs accidentul”, a menționat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 




More in Actualitate