Connect with us

FOTBAL

Revenire importantă la Sportul Şimleu

Pentru a doua parte de campionat, formaţia şimleuană se va putea baza în continuare pe Bodis Norbert. Chiar dacă în această iarnă, jucătorul a anunţat conducerea că pleacă în Ungaria, la o echipă de Liga a III-a, până la urmă transferul nu s-a mai realizat, iar fotbalistul se întoarce la Şimleu

Când a venit la Sportul Şimleu, Bodis Norbert a semnat cu gruparea de sub Măgură un contract valabil până la final de sezon, cu condiţia să fie lăsat în iarnă să plece, dacă primeşte o ofertă mai bună.

Acest lucru s-a şi întâmplat, iar în urmă cu câteva săptămâni, jucătorul a anunţat conducerea că se întoarce în Ungaria şi va juca tot în Liga a III-a, la Gárdony-Agárd. Situaţia s-a schimbat radical în această săptămână, deoarece sălăjeanul nu a mai putut semna cu echipa din Ungaria, deoarece în acest sezon el a activat deja la două echipe.

În aceste condiţii, Bodiş Norbert se întoarce la Şimleu unde va juca cel puţin până la vară. Chiar din această săptămână, fotbalistul se va alătura lotului, care deja a început pregătirea pentru a doua parte de campionat.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 17 februarie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL